martincz Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 (editace) Potřeboval bych pomoc při brzdeni motorem mi huci prevodovka a kdyz jedu plynule tak to prestava nedavno jsem menil olej a byl černej jak bota.Co jsem se ptal kamarada co dela prevodovky v MAN servisu protoze se v tom vyzna rikal ze byly tam vadné 5té stupně jako u felicii.Jedna se mi o to ze jsem se rozhodl vymenit převodovku ale podle manualu tam pasujou typy:CZE,DRY a DUT spojka 200mm a hřídel 90mm podle manualu,mam strach abych mel stejny poměry rychlosti a nekoupil jsem neco co tam nepasuje co sleduji na internetu jsou i pomerně drahé.mam 1,6 55kw r.v.99 jake tam pasujou typy Prosim vas jeste o jednu vec pasuje tam prevodovka z fabie 1,6 55kw bez menšich uprav????????????,, Editováno: 30. Listopad 2009, autor: martincz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincz Vloženo 30. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Potřeboval bych pomoc při brzdeni motorem mi huci prevodovka a kdyz jedu plynule tak to prestava nedavno jsem menil olej a byl černej jak bota.Co jsem se ptal kamarada co dela prevodovky v MAN servisu protoze se v tom vyzna rikal ze byly tam vadné 5té stupně jako u felicii.Jedna se mi o to ze jsem se rozhodl vymenit převodovku ale podle manualu tam pasujou typy:CZE,DRY a DUT spojka 200mm a hřídel 90mm podle manualu,mam strach abych mel stejny poměry rychlosti a nekoupil jsem neco co tam nepasuje co sleduji na internetu jsou i pomerně drahé.mam 1,6 55kw r.v.99 jake tam pasujou typy Prosim vas jeste o jednu vec pasuje tam prevodovka z fabie 1,6 55kw bez menšich uprav????????????,, prosim odpoveztemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Dej to do sekce motor sem moc lidí nekouká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.