Publikováno Listopad 22, 200915 r nevíte o nějakým hodně dobrým lepidle na molitanový sedáky, hlavně aby to nenaleptalo ten sedák. mám to roztrhaný v těch vystouplých bocích. poraďte honem, nemám na čem sedět. Upraveno Listopad 22, 200915 r od malyhonza
Listopad 23, 200915 r No ja to vidím tak na nový molitan je sice dost drahej ,ale dá se vyměnit i z jiné sedačky. už jsem to dělal . To lepení nic moc nevydrží a molitany jsou stářím už taky zdeřelé .
Listopad 23, 200915 r Autor No ja to vidím tak na nový molitan je sice dost drahej ,ale dá se vyměnit i z jiné sedačky. už jsem to dělal . To lepení nic moc nevydrží a molitany jsou stářím už taky zdeřelé . tyhle tvarovaný moc často k vidění nejdou. a když tak to je uplně to samý. raději bych to něčím slepil a třeba přelepil jako plát nějakou hardou
Prosinec 7, 200915 r tyhle tvarovaný moc často k vidění nejdou. a když tak to je uplně to samý. raději bych to něčím slepil a třeba přelepil jako plát nějakou hardou Slepit Chemoprénem na savé materiály.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.