malyhonza Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 (edited) nevíte o nějakým hodně dobrým lepidle na molitanový sedáky, hlavně aby to nenaleptalo ten sedák. mám to roztrhaný v těch vystouplých bocích. poraďte honem, nemám na čem sedět. Edited November 22, 2009 by malyhonza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haromax Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 No ja to vidím tak na nový molitan je sice dost drahej ,ale dá se vyměnit i z jiné sedačky. už jsem to dělal . To lepení nic moc nevydrží a molitany jsou stářím už taky zdeřelé . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malyhonza Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 No ja to vidím tak na nový molitan je sice dost drahej ,ale dá se vyměnit i z jiné sedačky. už jsem to dělal . To lepení nic moc nevydrží a molitany jsou stářím už taky zdeřelé . tyhle tvarovaný moc často k vidění nejdou. a když tak to je uplně to samý. raději bych to něčím slepil a třeba přelepil jako plát nějakou hardou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fido Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 tyhle tvarovaný moc často k vidění nejdou. a když tak to je uplně to samý. raději bych to něčím slepil a třeba přelepil jako plát nějakou hardou Slepit Chemoprénem na savé materiály. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts