malyhonza Vloženo 22. Listopad 2009 Vloženo 22. Listopad 2009 (editace) nevíte o nějakým hodně dobrým lepidle na molitanový sedáky, hlavně aby to nenaleptalo ten sedák. mám to roztrhaný v těch vystouplých bocích. poraďte honem, nemám na čem sedět. Editováno: 22. Listopad 2009, autor: malyhonza Citovat
haromax Vloženo 23. Listopad 2009 Vloženo 23. Listopad 2009 No ja to vidím tak na nový molitan je sice dost drahej ,ale dá se vyměnit i z jiné sedačky. už jsem to dělal . To lepení nic moc nevydrží a molitany jsou stářím už taky zdeřelé . Citovat
malyhonza Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Vloženo 23. Listopad 2009 No ja to vidím tak na nový molitan je sice dost drahej ,ale dá se vyměnit i z jiné sedačky. už jsem to dělal . To lepení nic moc nevydrží a molitany jsou stářím už taky zdeřelé . tyhle tvarovaný moc často k vidění nejdou. a když tak to je uplně to samý. raději bych to něčím slepil a třeba přelepil jako plát nějakou hardou Citovat
Fido Vloženo 7. Prosinec 2009 Vloženo 7. Prosinec 2009 tyhle tvarovaný moc často k vidění nejdou. a když tak to je uplně to samý. raději bych to něčím slepil a třeba přelepil jako plát nějakou hardou Slepit Chemoprénem na savé materiály. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.