Publikováno Listopad 22, 200915 r Zdar pánové, nějak na tomto fóru postrádám téma octavia+LPG, zkušenosti, návody, doporučení kolegů, který vlastní octávii přestavenou na LPG. Zkusme to dát do jednoho tématu, kde budou všechny poznatky uživateů LPG. Zatím jsem tady na fóru četl jen jednotlivé příspěvky uživatelů LPG, nicméně mi chybí toto téma i pro octávii I a II. Rád bych tohle téma založil z důvodu možných přestaveb motorizací benzínových octávii. Rád bych aby se k tomu vyjádřil některý z adminů, co s tím. Díky.
Listopad 23, 200915 r Téma o LPG je založené ve Fábii I a všichni LPGčkáři si zvykli chodit tam. Byli tady i pokusy o to rozject LPG v oktáviích atd., ale vždy to nějak krachlo. http://forum.skodahome.cz/index.php?showforum=97
Listopad 23, 200915 r tak k tématu.. mám 1.6 a na ní hozenej plyn, uplná spokojenost.. kilometr tě víjde na 1,10, takže je to v pohodě a myslím že s lpg na autě problémy snad ani nebyly
Listopad 25, 200915 r Tak abych se taky připojil k tématu.... LPG dle podpisu (systém AC STAG 300+, zatím spokojenost. Je pravdou že po montáži nějaké ty problémy byly (např. chudá směs dle VAGu apod.) ale je to jen otázka času a vyladění LPG na počítači (mapu apod...). Jak píše, na LPG se defakto nedá nic rozbít-pořád ta příprava funguje stejně jako před lety. Jediny co mam ted trochu problem (dle servisaka zajimavy) že občas když jedu dlouhou trasu (stovky km) tak se mi stane že mi LPG "vypadne" na nízkej tlak za reduktorem. Ale příčina je neznámá. zatím jen vypnu/zapnu a jedu dál.... Prý je to divný aby se přidíral reduktor, naopak když je to teplý tak by to mělo být volnější atd..... No ale kdo ví čím to je, zatím mi to udělalo jen parkrát nepravidelně.... Takže spokojenost-nic není bezchybný, je to otázka kvalitní práce a umu, vyladění
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.