vladokiller Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 ahojte vsetci potreboval by som poradit vzdy ked je studeny motor nechce mi nastartovat na 1 * ale az na 2 krat ked som to dal napojit na diagnostiku vypisalo mi to chuda palivova zmes problem je v tom ze tak mi startuje iba ak je motor studeny staci ze je trochu tepli a startuje bez problemov a taktiez ked je studeny motor tak to skube z motorom a niekedy skakaju otacky bol som s tym uz u dvoch servisnych technikov a nic premerali tlak vstrekovania paliva cez cerpadlo vymena svieckok kontrola dobijania vsetko ok ale robi to furt mam fabia 1,4 mpi 44kw 2001 benzin ma nabehane 70 000 km prosim poradte co to moze byt diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Že by lambda sonda? Ta by měla přece řídit bohatost směsy ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Aky benzin tam tankujes a kde???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 A co čidlo tepoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladokiller Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Že by lambda sonda? Ta by měla přece řídit bohatost směsy ne? lamda sonda kontrolovana jedna aj druha raz sice hodilo chybu potom sa to uz ale neopakovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladokiller Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 A co čidlo tepoty? hmm skusim sa opytat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladokiller Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Aky benzin tam tankujes a kde???? tankujem 95 natural benzin shell lukoil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladokiller Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 A co čidlo tepoty? a este sa chcem opytat co robi to cidlo teploty alebo jak vyzera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 videl bych to na to teplotni cidlo mel jsem nedavno s tim samym problem,auto obcas neslo nastartovat az na nejaky pokus,ale jinak mi to psalo chybu o teplotnim cidle a zaroven svitila kontrolka motoru,tak nevim,ale priznaky jsem mel uplne stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladokiller Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 videl bych to na to teplotni cidlo mel jsem nedavno s tim samym problem,auto obcas neslo nastartovat az na nejaky pokus,ale jinak mi to psalo chybu o teplotnim cidle a zaroven svitila kontrolka motoru,tak nevim,ale priznaky jsem mel uplne stejne ok vyskusam...kolko to asi tak moze stat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 ok vyskusam...kolko to asi tak moze stat teplotni cidlo?max 200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.