MartinRS Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Ahoj Na ten konektor sa ma napojit K vedenie od xenonov? Dakujem Marian Je to možný......tvá otázka je dost strohá...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Passat 1.8T automat B5 facelift domontáž palubního PC s maxidotem neměl žádný palubní počítač W šetřilo :-))))a montáž tempomatu ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 (editace) Přemontáž Xenon světel za nová....rozebrat korpus a vše přeházet ze starého do nového.....:-)) Editováno: 10. Duben 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 J taky uz mam hotovo TADY po vyrezani jsem to zkousel horkovzduskou navohejbat ale moc to neslo ...no nez budu mit poradny IC tak to snad trochu pomuze... šlo to sice jsem byl opálenej taky, ale povedlo se jen mi Mírty řekl až moc pozdě o těch dírkách vrtačkou , ale i tak to vypada slušně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 šlo to sice jsem byl opálenej taky, ale povedlo se jen mi Mírty řekl až moc pozdě o těch dírkách vrtačkou , ale i tak to vypada slušně No nedopadlo to uplne tak jak jsem si prestavoval, ale nemuzu cekat ze to pujde navohejbat jako v lisu ze ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 No nedopadlo to uplne tak jak jsem si prestavoval, ale nemuzu cekat ze to pujde navohejbat jako v lisu ze ... Pane tou horkovzduškou to jde!!!nebát se to ohřát pořádně a trpělivost........samo ruce dostanou záhul!!!! :-)M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Pane tou horkovzduškou to jde!!!nebát se to ohřát pořádně a trpělivost........samo ruce dostanou záhul!!!!:-)M. j jako vono to slo ...ale proste aby to vzhledovy vypadalo jako z lisu se me nepovedlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Přehazov Volantíku u Octavie RS 1 na Volant RS 2 + předělání propojovacího kabelu ......Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 (editace) Přehazov Volantíku u Octavie RS 1 na Volant RS 2 + předělání propojovacího kabelu ......Mrs. Kdo to proboha prehazoval? vzdyt se z OII vubec nehodi vzhledove do Oct1 ...ten bych daval leda znouze ze jsou FRS/ORS1 nedostatkovy.. Editováno: 10. Duben 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Každého volba ale v realu trochu jiné a zamlouvá se i mne :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Čau uměl by jsi předělat climatic (AC) na climatronic mam škoda roomster?Co je vše potřeba?A kolik za to moc díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 (editace) Ahoj určitě ta doba někdy nastane ale zatím jsem to nedělal dělám oktavie 1 bez problémů na Klimatronic Už bych přezul na léto....trochu oživení s fotos.....:-) Editováno: 11. Duben 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 A uměl by jsi udělat elktrická přední okna do škoda roomster? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Kdo to proboha prehazoval? vzdyt se z OII vubec nehodi vzhledove do Oct1 ...ten bych daval leda znouze ze jsou FRS/ORS1 nedostatkovy.. Já bych teda řekl že pan Martyp má novej volant....!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Já bych teda řekl že pan Martyp má novej volant....!!! Ted nevim jak to chapes, ale on ma zelene auto a to kde se to prehazovalo je stribrny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Ted nevim jak to chapes, ale on ma zelene auto a to kde se to prehazovalo je stribrny. No ja myslim, ze si malicko mimo Martyp ma stribrne auto a MartinRS ma zelenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 No ja myslim, ze si malicko mimo Martyp ma stribrne auto a MartinRS ma zelenou jo martyp ja si nedocetl koncovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 No ja myslim, ze si malicko mimo Martyp ma stribrne auto a MartinRS ma zelenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 JJ klucí přehazoval jsem to u Martypa :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 14. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 A uměl by jsi udělat elktrická přední okna do škoda roomster? jak je psáno s klimou tak platí i pro okna :-)))))kdyby bylo auto moje tak bych to udělal hned neni problem.....jde o to že bych auto měl doma a na čase by nezáleželo........ :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 (editace) Tak jsem si udělal čas i na svojí koktu.....vyměnil všechny filtry včetně olejového a dal new olej Castrol TXT 5W30 a v týdnu byl na STK a vše proběhlo bez problémů....... kontrola čepů,brzd,světel naprosto OK.......xenony kontroloval jestli naklápějí sice dost rychle ale překontroloval... denní světla ala MRS ....vůbec nekomentoval asi si nevšíml......:-) Editováno: 21. Duben 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Tak ted to konečně dorazilo :-) Podložky HR 2cm..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 wow vypada to dobre, nahod pane aktualni fotos s podlozkama, hlavne pohled zezadu me zajima (jako u me normalne )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Ty to určitě neděláš jen pro krásu viď martine ? Chtěl sem se zeptat jaké jsou zápory podložek ? Nedělá to nic s nápravou, ložiskama, čepama atd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Ty to určitě neděláš jen pro krásu viď martine ? Chtěl sem se zeptat jaké jsou zápory podložek ? Nedělá to nic s nápravou, ložiskama, čepama atd ? Ahoj....:-) Takže už jsou namontěné ale s časového nedostatku jsem s tím nejel ale už se těším potom poreferuji.... Ložiska když pudem do důsledku budou více namáhána to každopádně ale nemyslím že extrémě...je to jako když dáš kola s ET a budou koukat :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.