týráček Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Ahoj Martine, teď o víkendu sem se pustil do montáže tempomatu do mojí new octy, už sem musel starou vyměnit. Je to 1.8T RS Combi / 2004 - taky už po čipu Sportmotor Při montáži sem narazil na malý oříšek(který sem u přdešlých kamarádů TDI nepozoroval, tak to bylo dotažené) , z patice v přechodu do motorového prostoru nevedou skoro žádné kabely. Takže sem zatím aspoň namontoval páčku a dotáhnul kabely k této svorkovnici. Chci se zeptat jestli tedy stačí napojit 4 kablíky od této 10-ti pólové svorkovnice k 81-pĺové svorkovnici u řídící jednotky? Z pinu T10k/1-T81a/75 , T10k/2-T81a/57 , T10k/3-T81a/38 , T10k/9-T81a/76 a netušíš náhodou jaké konektory do těchto dvou patic patří? Díky Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Ahoj pane tak to velká gratulace ke koupi......info máš na SZ.....at to šlape...... Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Tak jsem zas po dlouhe dobe navstivil pana mistra Pred casem jsem sehnal druhou ridici jednotku 110kw na pokusy a pokousel jsem ji tak dlouho, az se se mnou prestala bavit, potvora No a Martin po chvili pise, ze uz zije, tak ze slava... on fakt asi neco umi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Jasan pane jednotka 1.8T/110Kw opravena :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 (editace) Montáž Dálkového ovládání od RAKSO....do oktavie 1.8T předfacelift zajímavost vozu byla dodělána klima na klimatronic jiné značky a někdo si vůbec nedělal hlavu s rámečkem kolem a docela slušně to napasoval....:-)))))))VIZ FOTO.... Editováno: 11. Červenec 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Montáž Dálkového ovládání od RAKSO....do oktavie 1.8T předfaceliftzajímavost vozu byla dodělána klima na klimatronic jiné značky a někdo si vůbec nedělal hlavu s rámečkem kolem a docela slušně to napasoval....:-)))))))VIZ FOTO.... Tak tohle nedovedu ani já, no a jako že jsem dobrej v prasárnách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 hm, štípačky hadr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Ta klima z Audi to snad ne... uz sem videl ledasco ale tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 kolikrák jsem si řikal proč něco dělám dlouho když to jde takto :-))))))no koment................Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 ty voe tak ta klima to je hukot proč si to aspoň majitel nějak nedoaladí to bych blil velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 ty voe tak ta klima to je hukot proč si to aspoň majitel nějak nedoaladí to bych blil velebnosti A proč by to dělal ,když to funguje... ... no jinak maso ... už jsem viděl něco podobného .. ale o dost lepší spracování .. to martin ps: no pořádně to uděláš ty ,já a možná ještě pár okolo jinak ... sekce los bastlos.... co čekáš... ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 (editace) Zdravím všechny po krátké dovolené :-)))) foto cestou na PAG v HR... Editováno: 28. Červenec 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Chyceno na ulici v HR..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Zelená na cestách ostrov PAG.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 sundal si HRka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 jj sundal pro nadměrnou naloženost ale půjdou zpět......:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 jj sundal pro nadměrnou naloženost ale půjdou zpět......:-))) Cus.Myslis na me s tima HR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 jo jo ostrov pag byl docela pěknej .. jen svojí rozlohou ,člověk ani nepoznal ,že je na ostově... jinak okty vHR jezdí pomalu jak u nás má to tam kde kdo i policie ná O2 .. ale kdo tam byl tak asi ví ... Si sundaval podložky... ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Cus.Myslis na me s tima HR. jj neboj zavolám jak se to bude hodit a otestuješ.......:-))))i když auto už je chce zpět :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 jo jo ostrov pag byl docela pěknej .. jen svojí rozlohou ,člověk ani nepoznal ,že je na ostově... jinak okty vHR jezdí pomalu jak u nás má to tam kde kdo i policie ná O2 .. ale kdo tam byl tak asi ví ... Si sundaval podložky... ??? jak už jsem psal opravdu jsem je sundal kvůli naložení a nehodlal jsem to pak někde na cestě sundavat kvůli případným problémům :-))))))))myslím že by to škrtalo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 jak už jsem psal opravdu jsem je sundal kvůli naložení a nehodlal jsem to pak někde na cestě sundavat kvůli případným problémům :-))))))))myslím že by to škrtalo...... No to je jasné dělat něco na cestě ... já zatím v pohodě... jen když jsem jel zrovna na ten pag .. tak nás jelo 5 v autě a cesta necesta tak to semtam škrtlo když to propružilo ... vzadu .. ale myslím ,že si zadek trochu sednul níže než byl .. protože předek jsem hned na začátku musel přizvedávat .. což u zadku zatím nejde... ale asi koupím ty štelovací matice pod pružiny a trochu to přizvednu ... no ona ta bedna co mám v kufru ..taky něco váží .. tak možná .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Kompletní očista zelené po dovolené a k tomu navrácení podložek......HR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matty7 Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Kompletní očista zelené po dovolené a k tomu navrácení podložek......HR... Ahoj Martine,jj takový ručičky šikovný bych potřeboval na autí A proč tam vlastně máš ty podložky?To víš,já jsem ve všem učedník,tak jsem zvědavej,no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Ahoj Martas...je to na krásu.....je taková přísnější.....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Tak bohužel zase jedno nepěkné zděšení jednoho člena OC....vykradené radio poškozená palubka včetně rámečku a klimatizace......uřezané konektory iso a nefukční klima......a poškozen panel climatroniku........vše opraveno .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.