Leden 16, 200817 r Autor Tak včera měl Magicar M100 první závadu......neovládal centrál zamk/odemk....příčina byla v tom že byl pokles napětí na AKU......z důsledku montáže vše zaplé a samé testy.....a jednotka se zbláznila.....RESET jednotky a vše je OK..........
Leden 19, 200817 r Autor Přemontáž autoradia panasonic za panasonic MP3 a uprava elektoinstalace ISO konektoru...
Leden 19, 200817 r Autor Oprava 1.8Turbo RS jela na dva válce ...závada byla ve dvou zapalovacích modulech oba KO naráz..celkem zajímavé...... Výměna všech 4 za fungl nové původní 06B 905 115N škoda nahradila za 06B 905 115R tak třeba už nebudou tak houfně odcházet :-) Mrs.
Leden 19, 200817 r moduly... známá věc... a dva... divné... jakej motor tvůj asi ne ..tak tatík nebo jinej.... Kolik km to mnělo... ?? japonec nakonec..
Leden 21, 200817 r Autor Montáž sedaček s výhřevem do octavie 1, přehození sedaček a zapojení a natažení elektroinstalace .... Mrs.
Leden 21, 200817 r tiez mam rhapsody v aute a sere ma ze na displeji nevidno pisma tak ostro ako napriklad na climatroniku. teraz vidim ze ani na tom co si prerabal. myslis ze je to normalne?
Leden 21, 200817 r Autor tiez mam rhapsody v aute a sere ma ze na displeji nevidno pisma tak ostro ako napriklad na climatroniku. teraz vidim ze ani na tom co si prerabal. myslis ze je to normalne? Pane nevim foto je nedokonalé myslím že to ukazovalo vcelku dobře ....! neni tam náhodou nějaké MENU a tam kontrast????máš to zapojené komplet i s canem.....???
Leden 21, 200817 r Pane nevim foto je nedokonalé myslím že to ukazovalo vcelku dobře ....!neni tam náhodou nějaké MENU a tam kontrast????máš to zapojené komplet i s canem.....??? Mam to komplet zapojene a v menu kontrast som nenasiel Vcelku ukazuje to dobre aj mne. ked pozeram na displej kolmo, tak pisma su pekne cierne, ale z uhla ako soferujem su bledsie, presne ako na tych fotkach. zase cisla na klimatroniku z kazdeho uhla su rovnako silno viditelne. v tom aute nebol climatronic, takze nebolo to tak viditelne ale ja vidim
Leden 22, 200817 r Autor Mam to komplet zapojene a v menu kontrast som nenasielVcelku ukazuje to dobre aj mne. ked pozeram na displej kolmo, tak pisma su pekne cierne, ale z uhla ako soferujem su bledsie, presne ako na tych fotkach. zase cisla na klimatroniku z kazdeho uhla su rovnako silno viditelne. v tom aute nebol climatronic, takze nebolo to tak viditelne ale ja vidim je pravda že radio má jiný druh displeje ......no budu dělat tomu i Klimatronic tak to pak porovnám!! M.
Leden 22, 200817 r je pravda že radio má jiný druh displeje ......no budu dělat tomu i Klimatronic tak to pak porovnám!!M. daj potom vediet diky
Leden 24, 200817 r Autor Alternátor BOSCH 90A pro benzínové verze Oktavií 1.6/1.8/2.0 připraven na jednu opravu do RS modelu..... Mrs. Upraveno Únor 5, 200817 r od MartinRS
Leden 25, 200817 r Montáž sedaček s výhřevem do octavie 1, přehození sedaček a zapojení a natažení elektroinstalace ....Mrs. Čistá a profesionální práce, perfektní fotečky i výsledek.. MartinaRS mohu jen doporučit (i z vlastní zkušenosti Jen tak dále, pane!
Leden 26, 200817 r u mě v AUTĚ Hmmm, no nevím, ale mám pocit, že ty si tuto kárku ještě neměl, když Líza se už tímto mohla pyšnit. Myslím si, že Líza byla hned druhá v pořadí za Martinovým domácím RSedm
Leden 26, 200817 r Autor Čistá a profesionální práce, perfektní fotečky i výsledek.. MartinaRS mohu jen doporučit (i z vlastní zkušenosti Jen tak dále, pane! Ahoj pane, Děkuji za pochvalu tak snad to vše maká jak má......! Mrs.
Leden 31, 200817 r Hmmm, no nevím, ale mám pocit, že ty si tuto kárku ještě neměl, když Líza se už tímto mohla pyšnit. Myslím si, že Líza byla hned druhá v pořadí za Martinovým domácím RSedm sem si do tebe musel rejpnout Pájo kdo to měl první to je jasné Martin a kdo druhý to už musí rozsoudit Márty bo Luboš od kterého jsem koupil oktičku tak jemu to také dělal Martin
Leden 31, 200817 r Autor Klucí hlavně se nehádejte :-)))))první verzi měl PALO.....a na mém se to odladovalo.......
Leden 31, 200817 r Klucí hlavně se nehádejte :-)))))první verzi měl PALO.....a na mém se to odladovalo....... se nehádáme jen si vyměnujeme názory a rejpeme do sebe
Leden 31, 200817 r Klucí hlavně se nehádejte :-)))))první verzi měl PALO.....a na mém se to odladovalo....... To my se s Jeníkem ani hádat nemůžeme Marťo, my se jen špičkujeme. To je úplně stejné jako s tebou nebo s Petrem Upraveno Leden 31, 200817 r od Palo
Leden 31, 200817 r To my se s Jeníkem ani hádat nemůžeme Marťo, my se jen špičkujeme. To je úplně stejné jako s tebou nebo s Petrem Jo přesně ... realita života... takové to domácí žvíkáníčko jinak my s martinem jsme mněly původně modré podsvícení s červeným .. pak bílé.. to lepší ..
Únor 1, 200817 r Autor Podsvětlení věc názoru a přání každého tak jak se to zamlouvá...... také jsem si myslel když jsem předělal na modro/červenou že nikdy už jinak ale nejak to tak nedopadlo...:-))))ted bílo červená.....no a co bude dál nevíme :-)))))určitě nějaký výrobce udělá zase něco super :-))))))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.