Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Po práci mám bohužel nějakou montáž tak nevim a musím něco připravovat na víkend.....něco budu montit.....:-))))

tak si aspon dejte jedno za mě...:-))

Koukám,že s májakama se moc nedělaj... a ty průchodky... hmm hele a co tam má ten spolujezdec... to má aby mu bylo teplo na nohy :p:) nová kára dobrá ..ale pro ně??? :aggressive:

Vloženo
Koukám,že s májakama se moc nedělaj... a ty průchodky... hmm hele a co tam má ten spolujezdec... to má aby mu bylo teplo na nohy :p:) nová kára dobrá ..ale pro ně??? :aggressive:

:laugh.gif :laugh.gif :laugh.gif :laugh.gif :laugh.gif

Vloženo
Je fakt, ze tak jak ty majaky sou prisroubovany do strechy a ty kabely ... maso no !

Ale to určitě není Martinova práce. martin je na tyto věci více než pečlivý :palec2: Takhle by to on nezrychtoval

Vloženo (editace)
prosimtě mohu se na to optat ale myslím že měl Milotec......a je mohutnější docela dobrá.....ale já bohužel jsem zastánce origo faceliftové....:-))

jo fpoho, já jen tak mapuju. jeslti nevíš z fleku tak nepátrej, ja ji někde najdu :)

Jak pasuje faceliftova ná předfacelift ?

Ted mam předfacelift celej předek (Do léta přijde vyměnit za RS). A mám tam tu předfaceliftovou. Ovšem pod ní mám mezeru. Není ta faceliftová větší? že bych začal s ní a vyměnil ji a zaplnil díru - cca 2cm.

PS: jinak musím říct že to tu máš moc podařené. Doufám že se někdy dostanu aspoň do poloviny tvé úrovně. :palec2:

Editováno: , autor: pointfrost
Vloženo
jo fpoho, já jen tak mapuju. jeslti nevíš z fleku tak nepátrej, ja ji někde najdu :)

Jak pasuje faceliftova ná předfacelift ?

Ted mam předfacelift celej předek (Do léta přijde vyměnit za RS). A mám tam tu předfaceliftovou. Ovšem pod ní mám mezeru. Není ta faceliftová větší? že bych začal s ní a vyměnil ji a zaplnil díru - cca 2cm.

PS: jinak musím říct že to tu máš moc podařené. Doufám že se někdy dostanu aspoň do poloviny tvé úrovně. :palec2:

jj pane děkuji za chválu ale člověk se stále učí a zdokonaluje!!! :-)

masku facelift tam dáš má jen větší předkus :-)))když jsem na mojí udělal facelift tak jsem nemel novou masku a jezdil se starou a byla jen utopená nepřekážela ....nová víc vykukuje prostě neni tak nakolmo :-)

Vloženo
jj pane děkuji za chválu ale člověk se stále učí a zdokonaluje!!! :-)

masku facelift tam dáš má jen větší předkus :-)))když jsem na mojí udělal facelift tak jsem nemel novou masku a jezdil se starou a byla jen utopená nepřekážela ....nová víc vykukuje prostě neni tak nakolmo :-)

jj právě, hezky ten předek zakulatí :)

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Dobry den pane,

nejaky corkar sa mi v noci snazil dostat cez vodicove dvere do auta (Felicia 1,3 MPI 1998 facelift). Ked zlomil zamok a vyskocil central pocul piskanie alarmu (a videl miesto blikajucej svietiacu ledku), ktory by po otvoreni dveri odpocital par sekund. Pokial sa alarm nedeaktivuje v tom čase specialnym klucom (RS232), tak auto trubi ako besne - zobudil by cele sidlisko.

Samozrejme dvere uz neotvaral, pretoze pocul piskanie a uvedomil si, ze tam je namontovane nieco viac ako zvladne.

Rano pri otvarani dveri zena zistila, ze zamok je v keli. Je mozne vymenit vodicov zamok za spolujazdcov? Mate s tym skusenosti? V nejakych knihach o feliciach citam, ze zamky su rozne (P a L), len neviem, ci to plati aj pre modely po facelifte. Vopred dakujem za skoru odpoved.

20:20

UZ som dostal odpoved od honzu, vdaka

Editováno: , autor: dmvnitra
Vloženo
Elektronické zrcátko ALA superb a W koncern......se rozebralo a lakuje se na černou aby ladilo do RS interieru montáž do vozu foto později.....:-))))
Martine mám pár dotazů kupuji zrcátko ze supa a chci ho namontit na O1 1)půjde zapojit dešťák ze supa nebo bude třeba vymněnit za O1.

2)půjde zapojit elektronika aby to chodilo vO1 dík za radu .Neználek :)

Vloženo
Martine mám pár dotazů kupuji zrcátko ze supa a chci ho namontit na O1 1)půjde zapojit dešťák ze supa nebo bude třeba vymněnit za O1.

2)půjde zapojit elektronika aby to chodilo vO1 dík za radu .Neználek :)

snad se nebude Martin zlobit, že odpovím já.

zrcátko ze Supa jde do OI, Martin ho tam má, dešťáky jsou v základu stejný.

Potřebuješ jen jiné čelní sklo, kabeláž a cyklovač č. 192 (Martin mě zabije, ale obojí mám :D )

a ke zprovoznění stmívání ještě jednu kabeláž ze Supa

Vloženo
snad se nebude Martin zlobit, že odpovím já.

zrcátko ze Supa jde do OI, Martin ho tam má, dešťáky jsou v základu stejný.

Potřebuješ jen jiné čelní sklo, kabeláž a cyklovač č. 192 (Martin mě zabije, ale obojí mám :D )

a ke zprovoznění stmívání ještě jednu kabeláž ze Supa

Já taktéž teda,krom té kabekáže na to stmívání pokud dáš dobrou cenu tak se určitě dohodneme tak pošli soukromou zprávu.Neználek :)
Vloženo (editace)

jj jak psal Jarda vše jde udělat montoval jsem jich už pár.... a šlapou bez problemu......základem je jiné okno a dodělat kabeláž + jednotka ciklovače za deštákovou 192 :-)

jednotku mám také jednu navíc....."192"

Editováno: , autor: MartinRS
Vloženo

Tak došlo na montáž FABIE II Výbava základ o to nejde :-)

Montáž Radiostanice.....a nic moc přístup při základním vybavení je palubní deska dost pohromadě a věci na ní jsou nabodované a nejde třeba sundat polička u spolujezdce atd.......i jiné věci na první pohled hodně obtížné ....

jediné co je plus na montáž tak je plast 2DIN prostoru ...jde snadno demontovat.....

post-208-1204532763_thumb.jpg

post-208-1204532768_thumb.jpg

post-208-1204532772_thumb.jpg

post-208-1204532776_thumb.jpg

post-208-1204532780_thumb.jpg

post-208-1204532784_thumb.jpg

post-208-1204532789_thumb.jpg

post-208-1204532793_thumb.jpg

post-208-1204532796_thumb.jpg

post-208-1204532801_thumb.jpg

post-208-1204532805_thumb.jpg

post-208-1204532809_thumb.jpg

post-208-1204532825_thumb.jpg

post-208-1204532829_thumb.jpg

post-208-1204532834_thumb.jpg

post-208-1204532839_thumb.jpg

post-208-1204532844_thumb.jpg

post-208-1204532849_thumb.jpg

post-208-1204532853_thumb.jpg

post-208-1204532858_thumb.jpg

post-208-1204532862_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...