MartinRS Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) Tak jedna specialitka Oktavia 1.9TDI PD 96KW (5)6kvalt :-)))))))) Majitel předchozí namontoval tuning řadičku ale pouze do 5kvaltu .....a nový Majitel prostě měl 5kvalta protože vůbec netušil že 96PD se dělala jedině s 6kvaltovou převodovkou.....a já si řikám sakra to je 6ti kvalt :-))))))) majitel byl hodně potěšen.......:-)))))))))))))))))))))) a k vlastní montáži co se vlastně dělalo......příprava na zimu....komletní výměna sedaček za elegancové a domontován výhřev tak jak to má být.....origo kabeláž,jednotka,ovladač....... namontovaná META viz foto strašné že se škoda nestydí a neni to první případ....fuj.......!! omluvte některé foto......nejsou moc ok..... Editováno: 11. Srpen 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 martas..scháním z kabeláže co je druhý fotce airbag svorkovnci na novější model octy..nevíš o nějaký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Myslíš konektor na AIR do sedačky????jj facelift má jiný old 4pin new 3pin....ale na posledních foto auto nemá v sedačkách AIR.......objednat ve škodovce já něco mám ve forotě ale tyto bohužel....ale kouknu.....Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 jo to já vím že na fotkách tam není jinak to je takovej ten žlutej konektor a má pojistuku proti vytáhnutí že jo..no že jsem měnil sedačky a nepasuje mi to dohromady výhřev jo ale airbagy v sedačkách nezapojím..ve škodovce jsem byl ale tam ne mě koukaly divně vůbec nevěděli co chci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 a nebo myslíš že by to šlo nějak jinak spojit dohromady?..zatim díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Tak jedna specialitka Oktavia 1.9TDI PD 96KW (5)6kvalt :-))))))))Majitel předchozí namontoval tuning řadičku ale pouze do 5kvaltu .....a nový Majitel prostě měl 5kvalta protože vůbec netušil že 96PD se dělala jedině s 6kvaltovou převodovkou.....a já si řikám sakra to je 6ti kvalt :-))))))) majitel byl hodně potěšen.......:-)))))))))))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Něco ze serialku passat událo se hodně věcí ale na pohled stejné....oziven TV tuner a zabudované DVD.... Jak se oživí TV tuner u RNS 510 ?? A na kolik tak vyjde ta sranda se zabudováním přídavných monitorů do hl.opěrek ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 (editace) TV tuner se oživoval ale externí s externím DVD......:-)))))RNS 510 potřebuje tuner přídavný origo ten jsem nemontoval.....v RNS tuner neni...... Hlavové opěrky na něco přijdou hlavně mechanické provedení je celkem náročné nebráním se to udělat dál v tom problem není ......a zatím neni možné použít RNS jako zdroj signálu a napojit to do opěrek........Mrs. když vemen 2x monitor 7palců WIDE nějaký slušný tak jsme někde kolem 4500-5000kč za jeden,nějaký montážní material + práce a už to letí nahoru......potom to někam zapojit na zdroj signálu nebo přes nějaké adaptery k něčemu stávajícímu.... Editováno: 14. Srpen 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 není lepší ten kabel protáhnout tou připravenou dírou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 není lepší ten kabel protáhnout tou připravenou dírou ? Ahoj pane :-) no dělával jsem to tak je to připravené a člověka to i trkne......ale dělám to jak to originál protahuje škodovka takto to vede přirozeněji a při posuvu se nenamahá tolik...... M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 já viděl spoustu originálů kde to šlo tou dírou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 mě to také poprve zarazilo ale nikdy jsem se stím nesetkal kdy by to vedlo dírou...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Zima je opravdu nedaleko jedna již známá OKTAKLUBOVKA přijela na domontáž výhřevu na již domontovávané sedačky RS plus zaslepení zámku 5dveří (záslepka TOUR ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 16. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 (editace) Klubová montáž jednoho pána a jeho druhý vůz new beatle.......1.9TDI/66Kw 2001 Montáž PDC .....není nic horšího na montáž na tomto voze.....nebo spíš cokoliv domontovávat......! demontovat zadní nárazník není vůbec jednoduché musí dolu i zadní blatníky,kola,nadkolí,nespočet šroubů..hrůza..!! Mrs.:-))) Editováno: 16. Srpen 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 18. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Poslední s nárazníkem......trochu monstrozní s blatníky :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Oprava centrálu řidiče Oktavie předfacelift.....nevhodně namontovaný alarm udělal své!!!!oprava elektroinstalace + výměna mozku stahovačky...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Montáž Alarmu Magicar M100 + demontáž starého alarmu META viz foto odborně nainstalované hrůza!!!! Montáž Loketní opěrky Výměna zámkové sady za novou + ovladače 3tlačítko výměna řačičky za správnou 6kvaltovou viz předchzí zjištění :-)))) zaslepení 5dveří, zabezpečení zámků.... umytí motoru + kontrola provozních kapalin..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Vapka udělala své...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Ahoj Martine... ten umytý motor vypada uplně jinak ... jinak se chcu zeptat, co musim zakrýt, než na to vlítnu s vapkou... (2,0FSi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 26. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Pane nic nezakrývej koncern to má dobře udělané a pokud je vše orig nemusíš se bát........jen sundej kryt motoru a použij na to nejakou chemii na pumpách na to mají hafo věcí......a pak už jen vapka.......a nechat oschnout ...... M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 27. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Nová vrtací sada na cokoli ale hlavně na Parkovací asistenty....:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 27. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Jedna rychlá montáž PDC...majitel lehce posunul betonovou záležitost tak si řekl že je právě čas na PDC.....:.-)))))) Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Nová vrtací sada na cokoli ale hlavně na Parkovací asistenty....:-)))) umí i 27 mm ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 (editace) dovolim si odpovedet, jelikoz tu samou sadu mam taky .. ten levej vrtak je 6-30 odstupnovane po 2, takze 27 ne Editováno: 27. Srpen 2008, autor: gdanx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 28. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Přesně jak píše Dan.....:-))) 27 bohužel.....mám ještě jeden stromeček a ten to má 23 26 29 atd..... jedině 26 a dodělat.....idealní na přesné dopasování.....M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.