Srpen 11, 200817 r Autor Tak jedna specialitka Oktavia 1.9TDI PD 96KW (5)6kvalt :-)))))))) Majitel předchozí namontoval tuning řadičku ale pouze do 5kvaltu .....a nový Majitel prostě měl 5kvalta protože vůbec netušil že 96PD se dělala jedině s 6kvaltovou převodovkou.....a já si řikám sakra to je 6ti kvalt :-))))))) majitel byl hodně potěšen.......:-)))))))))))))))))))))) a k vlastní montáži co se vlastně dělalo......příprava na zimu....komletní výměna sedaček za elegancové a domontován výhřev tak jak to má být.....origo kabeláž,jednotka,ovladač....... namontovaná META viz foto strašné že se škoda nestydí a neni to první případ....fuj.......!! omluvte některé foto......nejsou moc ok..... Upraveno Srpen 11, 200817 r od MartinRS
Srpen 12, 200817 r martas..scháním z kabeláže co je druhý fotce airbag svorkovnci na novější model octy..nevíš o nějaký?
Srpen 13, 200817 r Autor Myslíš konektor na AIR do sedačky????jj facelift má jiný old 4pin new 3pin....ale na posledních foto auto nemá v sedačkách AIR.......objednat ve škodovce já něco mám ve forotě ale tyto bohužel....ale kouknu.....Mrs.
Srpen 13, 200817 r jo to já vím že na fotkách tam není jinak to je takovej ten žlutej konektor a má pojistuku proti vytáhnutí že jo..no že jsem měnil sedačky a nepasuje mi to dohromady výhřev jo ale airbagy v sedačkách nezapojím..ve škodovce jsem byl ale tam ne mě koukaly divně vůbec nevěděli co chci..
Srpen 13, 200817 r Tak jedna specialitka Oktavia 1.9TDI PD 96KW (5)6kvalt :-))))))))Majitel předchozí namontoval tuning řadičku ale pouze do 5kvaltu .....a nový Majitel prostě měl 5kvalta protože vůbec netušil že 96PD se dělala jedině s 6kvaltovou převodovkou.....a já si řikám sakra to je 6ti kvalt :-))))))) majitel byl hodně potěšen.......:-))))))))))))))))))))))
Srpen 14, 200817 r Něco ze serialku passat událo se hodně věcí ale na pohled stejné....oziven TV tuner a zabudované DVD.... Jak se oživí TV tuner u RNS 510 ?? A na kolik tak vyjde ta sranda se zabudováním přídavných monitorů do hl.opěrek ??
Srpen 14, 200817 r Autor TV tuner se oživoval ale externí s externím DVD......:-)))))RNS 510 potřebuje tuner přídavný origo ten jsem nemontoval.....v RNS tuner neni...... Hlavové opěrky na něco přijdou hlavně mechanické provedení je celkem náročné nebráním se to udělat dál v tom problem není ......a zatím neni možné použít RNS jako zdroj signálu a napojit to do opěrek........Mrs. když vemen 2x monitor 7palců WIDE nějaký slušný tak jsme někde kolem 4500-5000kč za jeden,nějaký montážní material + práce a už to letí nahoru......potom to někam zapojit na zdroj signálu nebo přes nějaké adaptery k něčemu stávajícímu.... Upraveno Srpen 14, 200817 r od MartinRS
Srpen 14, 200817 r Autor není lepší ten kabel protáhnout tou připravenou dírou ? Ahoj pane :-) no dělával jsem to tak je to připravené a člověka to i trkne......ale dělám to jak to originál protahuje škodovka takto to vede přirozeněji a při posuvu se nenamahá tolik...... M.
Srpen 14, 200817 r Autor mě to také poprve zarazilo ale nikdy jsem se stím nesetkal kdy by to vedlo dírou......
Srpen 15, 200817 r Autor Zima je opravdu nedaleko jedna již známá OKTAKLUBOVKA přijela na domontáž výhřevu na již domontovávané sedačky RS plus zaslepení zámku 5dveří (záslepka TOUR )
Srpen 16, 200817 r Autor Klubová montáž jednoho pána a jeho druhý vůz new beatle.......1.9TDI/66Kw 2001 Montáž PDC .....není nic horšího na montáž na tomto voze.....nebo spíš cokoliv domontovávat......! demontovat zadní nárazník není vůbec jednoduché musí dolu i zadní blatníky,kola,nadkolí,nespočet šroubů..hrůza..!! Mrs.:-))) Upraveno Srpen 16, 200817 r od MartinRS
Srpen 25, 200817 r Autor Oprava centrálu řidiče Oktavie předfacelift.....nevhodně namontovaný alarm udělal své!!!!oprava elektroinstalace + výměna mozku stahovačky......
Srpen 25, 200817 r Autor Montáž Alarmu Magicar M100 + demontáž starého alarmu META viz foto odborně nainstalované hrůza!!!! Montáž Loketní opěrky Výměna zámkové sady za novou + ovladače 3tlačítko výměna řačičky za správnou 6kvaltovou viz předchzí zjištění :-)))) zaslepení 5dveří, zabezpečení zámků.... umytí motoru + kontrola provozních kapalin.....
Srpen 26, 200817 r Ahoj Martine... ten umytý motor vypada uplně jinak ... jinak se chcu zeptat, co musim zakrýt, než na to vlítnu s vapkou... (2,0FSi)
Srpen 26, 200817 r Autor Pane nic nezakrývej koncern to má dobře udělané a pokud je vše orig nemusíš se bát........jen sundej kryt motoru a použij na to nejakou chemii na pumpách na to mají hafo věcí......a pak už jen vapka.......a nechat oschnout ...... M.
Srpen 27, 200817 r Autor Jedna rychlá montáž PDC...majitel lehce posunul betonovou záležitost tak si řekl že je právě čas na PDC.....:.-)))))) Mrs.
Srpen 27, 200817 r Nová vrtací sada na cokoli ale hlavně na Parkovací asistenty....:-)))) umí i 27 mm ?
Srpen 27, 200817 r dovolim si odpovedet, jelikoz tu samou sadu mam taky .. ten levej vrtak je 6-30 odstupnovane po 2, takze 27 ne Upraveno Srpen 27, 200817 r od gdanx
Srpen 28, 200817 r Autor Přesně jak píše Dan.....:-))) 27 bohužel.....mám ještě jeden stromeček a ten to má 23 26 29 atd..... jedině 26 a dodělat.....idealní na přesné dopasování.....M.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.