MartinRS Vloženo 6. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 SUP II TSI na ALARM MAGICAR s pagerem + montáž přenosné NAVI a zakomponování přívodu napájení at to nějak vypadá a neobsazuje to zapalovač :-)) atd.....krásný vůz :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 zapojil jsi denní světla origo dle DP a nakodoval v BCM? podporovala to jednotka? jsou popisky v Long codingu pro novou BCM v Supu II? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Super práce, super přístup a mé velké díky Martinovi. Richard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 SUP II na montáž ALARMU a zde foto jak někdo dodělával denní světla (nové združené mlhovky s denním)na BSG se nepřipojil a použil relé a celé to obešel asi aby nemusel kodovat :-)))))zde na foto přepojeny světla a použity prasácké spojky vše jsem vykopal a udělal k obrazu svému!!!!!! Tak tohle je bomba. Všude jsem se holedbal, jak jsem nechal udělat denní svícení tak, aby to bylo jako originál z výroby a takhle to dopadlo. Přitom jsem novou BCM, která denní svícení podporuje, zaplatil a tu původní jsem jim nechal. Údajně původní BCM snižovala cenu té nové. Díky moc MartinoviRS za nápravu a skvěle odvedenou práci. Pro příště, MartinRs je u mě jasná volba. Ještě jednou díky a já jdu reklamovat tu předešlou práci. Richard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 tušil jsem že to je tvé auto, proto jsem se ptal.... pozdravuj tam ode mně.. to jsou ku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Ahoj jj podvojmo na obou forech :-))))Richard vyřešen denní jsem nedělal já jen opravil to co mě uplně drdilo ala dutinkové spojky jedna se uplně rozpadla a proč vůbec přerušovali vedení nikdo neví a následně se spojovalo :-)))a tak prasácky......jinak ostatní neni špatně udělané..... BCM mělo položku na extra solo světla na denní(nebylo zaškrtnuto) ale nehrabal jsem se do toho zda to kodování veme......přeci jenom to nebyla má práce a věděl jsem že to asi majitel bude reklamovat u dodavatele denního (měl přislíbeno origo).....když jsem našel relé pro světla a přívodní vodiče nelezou do BCM....:-)))M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guny Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 Ahoj tak jsem prohlídl tvojí práci a můžu jenom říct,,uf hluboce se klaním pane,, tomu říkám zlatý český ručičky OC1,1.9TDI,81KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Ahoj Guny jééé moc děkuji ......:-)))))musím nahrát nějaké fotky ve fotáku už se to překupuje......tak snad někdy večer se k tomu dostanu.....Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 MRS NOVĚ plnění Klimatizací od A-Z....odsátí,vstřik nového oleje pro klimu,plnění nového plynu,kontrola těsnosti,měření učinosti chlazení............ Dotazy prosím na mail martinrub(@)seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Octavia I na montáž Xenonů kompletně tak jak to má být s regulací automatickou od čidel náprav.......Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 FRS na zabezpečení......alarm a vychytávky ......Mrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Dekujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Dekujem. člověče ty si to hned vyštoural :-))))) koukám tady na to tvé udělátko obojí je schůdné a jednoduché ovšem náročné na mechaničinu v tom také nemám problem ale otázka je nedělá se to již hotové????? Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 No ciselnik a komfortku dostanem a jeste neco k tomu ale pak to budem muset nejak propojit s tou radickou. Rikal ze neni problem zavolat a ze poradi. Ty to dokazes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2010 OI na dodělávky ...... Tempomat Xenony s naklápěním prostě tak jak to má být :-)))) zrovna ted po mne chtělo docela dost lidí jentak jak řikají " dát xenony " a to já opravdu nedělám !!! zabezpečení kompletní.....alarm dále nebudem rozvádět :-)))) Dojezdy oken Diagnostika a celkové zkouknutí (po koupě vozu z druhé ruky) a poslení nějaký ten koník navíc přeci jenon 66Kw TDI neni závodník :-))))) a zároven dopnění chybějících šroubů což mě občas dost drtí když to tam předchozí servismani nevrátí................!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyMX Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 Tímto chci poděkovat martinovi za všechny montáže a upravy, fakt parádní spolupráce a všechno jak má být určitě moje modroučká okta neni u martina naposled ještě jednou díky a ať se daří )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 7. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Tímto chci poděkovat martinovi za všechny montáže a upravy, fakt parádní spolupráce a všechno jak má být určitě moje modroučká okta neni u martina naposled ještě jednou díky a ať se daří )) Ahoj jj já děkuji to potěší když je spokojenost ještě ti musím hodit tu fotku na mail :-))) zatím se měj a at se vede a okta šlape jak má.....Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazaruslong Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Ahoj, kolik by sis řekl za překopání klimatiku na climatronic u o2 kombi(diesel 4x4)? Chtěl bych tu klimošku a maxidot a zjištuju a hledám kde a za kolik. Díly nemám, předpokládám, že bys je dokázal sehnat. Díky za info. Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 Ahoj všem dotazy přímo prosím bud SZ nebo ještě lépe na MAIL martinrub@seznam.cz PS co mohu garantovat je PROFI práce se vším z dodaného materialu nedělám z důvodu záruky na kompletní práci se vším a bez problemu a starostí pro majitele !!!!Bohužel se i ted dost stávalo že si lidé v dobrém chtěli dodat díly ale problem v tom že měli bud vadné nebo špatné díly a nekompletní a mě tím následně vznikne problem ......:-))))děkuji za pochopení MRS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 18. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Rodinné RSII COMBI na montáž HF bluetooth,MF volant,FL zadní lampy,FL páčky ......atd....MRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 18. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 OI TOUR na zabezpečení , MAXIDOTY a opravu prořezaných dveří od Foliomanů.....majiteli trochu teklo do auta............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 18. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Jedna Opravdu TOP OI na kompletní repro vytlumení dveří,polepení sloupků,opravu poškozených foliích po foliích (no koment)....předky se dělali komplet jiné zadní dveře opraveny aby do vozu neteklo....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 OII 2.0 FSI na zadní PDC ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 RS II TFSI na FL panel topení a sladění podsvětlení již mnou někdy v minulosti upravovaného vozu.......M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Z jídlem roste chut jak se říká a modré RSII se opět stavělo v servise na FL ORS volant...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.