li.ška Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 nemá někdo čilou náhodou zapojení-elektrické schéma propojení komfortky stahování oken a centrálního zamykání dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 schema 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 schema 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 schema 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 schema 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 text Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 text Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Nevim co máš za káru ale snad jsem se trefil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 22. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 čoveče jseš zlatej moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 22. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 jo vidíš na to jsem nemyslel fabča 1,4 MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Tak proč to píšeš do octy?Hoď mi email a já ti to zejtra pošlu,tady by jsme zadělali celou stránku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 22. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 tak nic jak to zvětším tak je to rozmazané pokusím se s tím něco udělat tak moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 22. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 558640291@iol.cz - tak ani to jsem netušil že jsem to hodil do okty tak sory už se to nestane jsem lojza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Ty schémata na email pošlu kvalitnější,sem nechci cpát mega fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeli Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Petan --- Please muzes zaslat schematka na ROMULUS_52@SEZNAM.CZ Diky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Ty schémata na email pošlu kvalitnější,sem nechci cpát mega fotky. můžeš to poslat a na Octavu 98 glx na : galaher@seznam.cz děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bandi Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Ahoj, pošli mi, prosím Ťa taktiež emailom, lebo čo je tuna prilepené, po zvečšení nie je čitateľné. szimkoandrej@copusnet.net Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Chlapi,pošlu,napište mi na email rok a kod motoru. petan6615@t-email.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyblack Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Ahoj, můžu taky poprosit? Kód motoru je BCK a rok 2006 email: m.stibi@seznam.cz Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Kulišan Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 (editace) Děkuji moc předem Peťanovi ;-) za ochotu mi pomoci ;-) Ahoj Peťane, chtěl bych Tě moc poprosit o schemata centrálního zamykání na -Octavia I combi tour. r. v.2005. Možná že bys mi prosím mohl pomoci potřeboval bych postupně vysvětlit jakým elektrickým postupem se otevírájí dveřní zámky. Možná se mílím ale domnívám se že by to mělo být takhle -(od dveří řidiče nebo od spolujezdce odemknu klíčem zámek a ten pošle impuls do té řídící jednotky pod palubkou a ta teprve pošle impulzy do ostatních zámků aby se otevřeli?) Varianta druhá - (Nebo už jsou mezi sebou drátově propojený? A odemknou se aniž by musela jednotka posílat impulzy do ostatních zámků. Jde mi o to aby když mi otevře "někdo" auto pomocí vydání zámku a otočení mechanizmu zámku šroubovákem aby se otevřeli pouze mechanicky přední dveře buďto od spolujezdce nebo od řidiče. (Záleží na tom pro které se ten "někdo" rozhodne :-). Hlavně aby nedošlo k elektronickému odevření ostatních zámků .(Zadní dveře oboje mají trvale nacvaklou dětskou pojistku aby se mechanicky nedali otevřít ze vnitřku auta.) Takže potřebuji pomocí relátka rozpojit impulzy na odevření všech dveří a kufru. Už jsem se snažil přerušit přívodní plus ➕ k jednotce to fungovalo dobře ale zase alarm detekoval že jsou odevřené dveře i když byly zavřené. Tak tudy cesta nevedla.:-) Asi to budu muset udělat pomocí jednoho více kontaktniho relátka které bude některé dráty rozpojovat přimo u jednotky centrálního zamykání. Nebo varianta druhá budu muset použít dvě relátka a dát je do každých předních dveří a najít ve svazku drát který posílá impuls do jednotky pro otevření ostatních zámků. Kdyby to bylo možné najít u jednotky centrálního zamykání přesně drát pro kufr a drát pro zadní dveře za řidičem a drát pro zadání dveře za spolujezdcem který jim posílá impuls pro odevření to by byla paráááááda. Ale tak nějak tuším že to bude úplně jinak než si představuji. Předem Ti moc moc děkuji za ochotu mi pomoci . Peťan mail: kulisekkulisekkulisek@gmail.com Editováno: 23. Únor 2018, autor: Petr Kulišan Posílal jsem to Peťanovi přímo na mail ale napsalo to že zprávu se nepodařilo doručit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilAn Šavara Ml Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 (editace) ahoj petan,som zo slovenska a potreboval by som schemy komfortky na fabiu 1.mohol by som ta poprosit o zaslanie.tie co su tu su necitatelne.dakujem nakolko mam problem so stahovanim okien.vsetko vyzera v poriadku,ostava mi premerat komfort. Editováno: 26. Listopad 2019, autor: MilAn Šavara Ml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lycaon Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 Zdravim, pustil som sa do nefunkčného vnútorného osvetlenia, potreboval by som schemy ku komfortke, kvalita hore je nečitateľná. moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.