Mischo77 Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Vie mi niekto muudry podat radu alebo vysvetlenie ako to vlastne funguje vo vnutri ovladaca na svetla bodol by mi aj fotomanual... proste hlavnym problemom je to ze sa obcas zopne pri stretavackach alebo obrysovkach aj zadna hmlovka.... a ked jemne povytiahnem ten ovladac tak zhasne... proste to vnuutro blbne... help please Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 vyber si ho a rozober, vyberies ho tak ze ho zatlacis, pootocis do prvej polohy a nasledne potiahnes k sebe. potom vytiahnes konektor. a spinac je iba scvaknuty dokopy. ked si ho poobzeras prides nato ako ho rozcvaknut. tam sa ani neda nic pokazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 24. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Ja ho MÁM rozobratý, do suciastky..... rozober si ho aj ty a tiez sa ti hlava zakruuti s tej srandy vo vnuutri... ja neviem ktore piny su na zadne hmlovky vo vnurti.... je to tam chaos, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 (editace) rozobratych som ich mal vela. tak ty potrebujes schemu zapojenia konektora spinaca svetiel. alebo si pozri fabu dratu na zadnej hmlovke a najdi tu istu na konektore a nasledne na vypinaci. chaos to teda nie je. je to v pohode. sak som tam menil x podsvieteni... Editováno: 24. Listopad 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 25. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 tak ale menit podsvietenie je ina kaava....ziadna tragedia. Mozno to ja fakt vidim dost tragicky preto lebo som tam ocakaval jednoduchy mechanizmus. Pojdem podla kabla hmlovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďury Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Ma niekto schemu zapojenia spinaca svetiel - piny. Potreboval by som nahodit automaticke zapinanie svetiel ale neviem zapojenie potrebnych svetiel...spz,obrysove...atd.Co mam dielensku prirucku, tak tam to nie je. Vdaka za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.