Mut Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Dneska ráno mi nějaký feťáci vybrali Octu, zničili zámek u řidiče (to nepomohlo - amatéři..), tak rozbili okno a vybrali vnitřek Chci se zeptat, jestli jste někdo tenhle problém řešili - výměna zámku (ů), jestli je lepší vyměnit všechny zámky plus spínačku nebo jestli lze ten jeden zničený nahradit novým a přizpůsobit ho klíči?? Teď jsem fakt na vážkách, co dělat.. Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Zajel jsem do servisu, podle cisla me objednali zamek a pak vymenili, nic vic nic min. Mas jedno jestli vymenis vse, kdyz prijdou znova vysledek je stejnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Tady ti v olomouci za slušnou cenu chybějící vložku vyrobí: http://www.drapal-novak.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.