novi37 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 jen abych na ni nedostal ja!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 hele a nechcete kameramana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Myslim, ze zrovna ty se opravdu na nej hodis nejlepe.Uz jen tady vetsinu lidi pekne TOCIS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 tu většinu lidí napočítám na prstech poloviny jedný ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Myslim, ze zrovna ty se opravdu na nej hodis nejlepe.Uz jen tady vetsinu lidi pekne TOCIS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Jo, to jsou ale jen Ti , co si chcou nechat smazat registraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 kazdopadne si myslim, ze by to mohlo bejt zajimavy srovnani.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Jo, to jsou ale jen Ti , co si chcou nechat smazat registraci vaříš z vody, je to blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Tak ja zvazuju, ze bych zalozil Lukuv fanklub, myslim, ze Mad Mike a Igor budou prvni clenove H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 jedině jako příspěvkovou organizaci, jinak ti nedám souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 jedině jako příspěvkovou organizaci, jinak ti nedám souhlas Ja bych radsi, o.p.s., abychom pres to mohli prat prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 hu, co to je o.p.s. ? Občasnko právní společnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 (editace) no ze by ten vykon byl o 25kW jinde, nez uvadi skodovka, to se mi nechce snad ani verit.... Ber to tak ze i 77micka Tdi bezne odbrzdej i 90kW... U toho 2.0 bych veril tech 140kW, 150 se me uz moc nechce verit, ale pak uz bych se nidivil ze benal ztracel... ..videl jsem zatim jen 96kW@124cca Oct.I vs. 103kW130cca OII a na letisti jim to pri sprintech jelo hruba stejne rychle... Ta ORS II TDi by me moc zajimala, jak na tom bude... Editováno: 14. Únor 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 hele jen abyste věděli, do čeho jdete. Dneska jsem jel první delší cestu po výměně hlavy a turba, cca 900 km na Valachy a zpět Samozřejmě, že jsem si hlavně v dlouhých kopcích na D1 pozávodil. Takže např. MB 320 CDI (150 kW/500 Nm) jsem tlačil před sebou, než nabral dech a pak se začal velice pomalým krokem vzdalovat, ale tak v řádu metrů. No a pak se čapnul s BMW 330 cd (150 kW/410 Nm) a ten neujel ani o metr. A moc chtěl. Tak se těšte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 hele jen abyste věděli, do čeho jdete. Dneska jsem jel první delší cestu po výměně hlavy a turba, cca 900 km na Valachy a zpět Samozřejmě, že jsem si hlavně v dlouhých kopcích na D1 pozávodil. Takže např. MB 320 CDI (150 kW/500 Nm) jsem tlačil před sebou, než nabral dech a pak se začal velice pomalým krokem vzdalovat, ale tak v řádu metrů. No a pak se čapnul s BMW 330 cd (150 kW/410 Nm) a ten neujel ani o metr. A moc chtěl. Tak se těšte. A kolik kmh ste jeli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 hele jen abyste věděli, do čeho jdete. Dneska jsem jel první delší cestu po výměně hlavy a turba, cca 900 km na Valachy a zpět Samozřejmě, že jsem si hlavně v dlouhých kopcích na D1 pozávodil. Takže např. MB 320 CDI (150 kW/500 Nm) jsem tlačil před sebou, než nabral dech a pak se začal velice pomalým krokem vzdalovat, ale tak v řádu metrů. No a pak se čapnul s BMW 330 cd (150 kW/410 Nm) a ten neujel ani o metr. A moc chtěl. Tak se těšte. A kolik kmh ste jeli ? hmmm, no tak ja udelal zatim max ( bez cipu ) nakejch 260-265km/h a to sou otacky na hranici....dal sem uz nechtel ten motor trapit...ale myslim, ze by tech 270 na tacho mozna i udelal, kdyby se fakt fest vytocil....po tom cipu myslim urcite!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 (editace) hele jen abyste věděli, do čeho jdete. Dneska jsem jel první delší cestu po výměně hlavy a turba, cca 900 km na Valachy a zpět Samozřejmě, že jsem si hlavně v dlouhých kopcích na D1 pozávodil. Takže např. MB 320 CDI (150 kW/500 Nm) jsem tlačil před sebou, než nabral dech a pak se začal velice pomalým krokem vzdalovat, ale tak v řádu metrů. No a pak se čapnul s BMW 330 cd (150 kW/410 Nm) a ten neujel ani o metr. A moc chtěl. Tak se těšte. srovnavat nesrovnatelne Editováno: 15. Únor 2007, autor: jELDA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 hele jen abyste věděli, do čeho jdete. Dneska jsem jel první delší cestu po výměně hlavy a turba, cca 900 km na Valachy a zpět Samozřejmě, že jsem si hlavně v dlouhých kopcích na D1 pozávodil. Takže např. MB 320 CDI (150 kW/500 Nm) jsem tlačil před sebou, než nabral dech a pak se začal velice pomalým krokem vzdalovat, ale tak v řádu metrů. No a pak se čapnul s BMW 330 cd (150 kW/410 Nm) a ten neujel ani o metr. A moc chtěl. Tak se těšte. A kolik kmh ste jeli ? hmmm, no tak ja udelal zatim max ( bez cipu ) nakejch 260-265km/h a to sou otacky na hranici....dal sem uz nechtel ten motor trapit...ale myslim, ze by tech 270 na tacho mozna i udelal, kdyby se fakt fest vytocil....po tom cipu myslim urcite!!! ze by to o tolik promerovalo ... skutecna rychlost nekde kolem 235 max 240 . zapoj GPS - docela by me zajimalo kolik to promeruje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 hele jen abyste věděli, do čeho jdete. Dneska jsem jel první delší cestu po výměně hlavy a turba, cca 900 km na Valachy a zpět Samozřejmě, že jsem si hlavně v dlouhých kopcích na D1 pozávodil. Takže např. MB 320 CDI (150 kW/500 Nm) jsem tlačil před sebou, než nabral dech a pak se začal velice pomalým krokem vzdalovat, ale tak v řádu metrů. No a pak se čapnul s BMW 330 cd (150 kW/410 Nm) a ten neujel ani o metr. A moc chtěl. Tak se těšte. A kolik kmh ste jeli ? hmmm, no tak ja udelal zatim max ( bez cipu ) nakejch 260-265km/h a to sou otacky na hranici....dal sem uz nechtel ten motor trapit...ale myslim, ze by tech 270 na tacho mozna i udelal, kdyby se fakt fest vytocil....po tom cipu myslim urcite!!! ze by to o tolik promerovalo ... skutecna rychlost nekde kolem 235 max 240 . zapoj GPS - docela by me zajimalo kolik to promeruje jj, no mam kamose, co ma taky ORS I bez cipu.....a meril to - climatronic 252km, GPS 250km... ja si taky myslim, ze tech 250km/h je realnejch!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 (editace) já jsem nemluvil o nějakých maximálkách, taky píšu že "do kopce". Jde o zrychlení, pružnost a sílu motoru. Obě ty auta by mi na rovině ulítly, ale v tom ten fór není. Úplně stačilo, že jsem na 130. km zapomněl na ten stacionární radar a prolít jsem to pěkně rychle. Nevíte někdo, jestli je opravdu aktivní a jestli to posílaj domů nebo co. To mi trochu pokazilo den. Jo a mimochodem, u nafty omezovač auto přes nastavenou hodnotu moc nepustí. Mám to vyzkoušený s řadou aut. Takže mi to víc, jak nějakých 220 nejede. To, jestli to ukáže víc není podstatný, protože budík stejně kecá. Kdo říká, že to jede rychlejc, tak buď kecá on nebo jeho budík. Nevím, jak je to u benzínu, jestli se dá motor přetočit, ale při 270 by už nejspíš skákaly kolečka z převodovky. A stím tachometrem je to nemlich to samý. Proměřujou jak svině. Editováno: 15. Únor 2007, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 (editace) já jsem nemluvil o nějakých maximálkách, taky píšu že "do kopce". Jde o zrychlení, pružnost a sílu motoru. Obě ty auta by mi na rovině ulítly, ale v tom ten fór není. Úplně stačilo, že jsem na 130. km zapomněl na ten stacionární radar a prolít jsem to pěkně rychle. Nevíte někdo, jestli je opravdu aktivní a jestli to posílaj domů nebo co. To mi trochu pokazilo den. Muj kamos (tedy jestli si vezme sestrenku tak rodina ) je polda a nekolikrat jsem s nim ty stacionary resil. A bylo mne receno, ze vyjde tak jedna z X fotek, zalezi to na pocasi, jak mas zaprasene auto, jestli neni zprasena ta cocka v tom radaru... Pokud nahodou vysla, tak prijde doporucene obalka s fotkou na ktere se hezky culis. H. Editováno: 15. Únor 2007, autor: Hany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Hany tos mě potěšil. Ono už bylo hodně šero, tak snad to nevyšlo. Já už mám od včera blbou náladu. Dal jsi mi ale aspoň naději, protože to by bylo asi o papíry. Ježíši já úplně slyším svojí ženskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Je dost nepravdepodobne aby niekto koli stacionarnemu radaru prisiel o vodicak, [to si mohol kludne pozicat auto] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 pokud tě ten radar, jak píše Hany, identifikovatelně nevyfotí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 I v tomto ohlade plati, ze priznanie je sice polahcujuca okolnost ale jasny trest... [nieste prvy co mi hovori ze sa na seba podobame] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.