Září 16, 200816 r mam 1,9tdi chip od bitpoweru na 103kw a super....na chipu mam najeto 50tisis km a bez jedineho problemua taky cena byla super pred rokem a pul 9000kc
Říjen 15, 200816 r Ahoj,chtěl sem se zeptat zda má někdo zkušenosti s firmou Autochip se sídlem v Praze Běchovicích.Myslím že mají ještě pobočky ve Zlíně a v Brně.Nabízejí čip do OII 2.0TDi za 8500.Zvýšení na 170 koní a krouták na 409nm.Můžete mi někdo poradit,nebo jestli víte něčem zaručeném,ale né Cimbu za 16000.To je mašle kterou si mohl dovolit před třema rokama a né ted.Tady je odkaz na ten autochip.http://www.autochip.cz/?p=p_1&sName=hlavni-strana
Listopad 13, 200816 r V pondělí rozšířím Vaše řady s přetaktěnou Octávou. Výběr byl jasný www.diesel-technik.cz. Chodím už 8 lez kolem jejich billboardu, ale neměl jsem na to auto. Na Faforita to holt nejde :-)) Mám 1,9 77 kW, už teď to na mně jede jak blázen, ale ty spodní otáčky - stále si na to nemůžu zvyknout - občas mne to chípne. No uvidíme, dám vědět pocity.
Listopad 15, 200816 r Kdyz se ti to nezda at ti vrati penize zpet a da auto do puvodniho stavu--mam sice 1,9tdi a mam chip od bitpower delali mi to v brne a mam misto 105koni-140 a jede to super a mam od nich treti auto a uplne bez problemu-te svezu bydlim kousek od Brna akolik jsi platil za zvednuti vykonu????dik
Listopad 15, 200816 r akolik jsi platil za zvednuti vykonu????dikja jsem platil 9tisic....delal mi to bez dokladu a bylo to domluvene pres znameho
Listopad 25, 200816 r Má niekto skúsenosť s chipovaním v záruke? Odišlo mi turbo, nové vydržalo 600km a tiež odišlo. V servise majú podozrenie na chip. Môžu mi auto zobrať bez môjho vedomia niekam na merania asi 200km od servisu?
Listopad 25, 200816 r no, podle mě by ti měli nejdřív oznámit, že to musej nějak technicky prošetřit, bez tvýho vědomí těžko. jinak já chipoval v záruce a spojku jsem platil ze svýho. osobně nechápu, když ti jedno turbo odešlo, žes to nenechal odladit líp a nechat odejít i druhý, to je pak jasný, že je to servisu už divný.
Listopad 25, 200816 r Má niekto skúsenosť s chipovaním v záruke? Odišlo mi turbo, nové vydržalo 600km a tiež odišlo. V servise majú podozrenie na chip. Môžu mi auto zobrať bez môjho vedomia niekam na merania asi 200km od servisu? Auto nemusí nikam vozit. Napíchnou to přes net přímo do škodovky a ti to objeví hned... Nemáš šanci, že by na to nepříšli...
Listopad 25, 200816 r pokud to předtim neodchipoval (pak to prej taky lze, ale ne tak snadno), pokud ti stojí auto v servisu s chiplou ŘJ, pak to podle mě pozná i zkušenější servisák
Listopad 25, 200816 r nevěřím tomu, že to turbo odešlo po 600 km díky nějakýmu čipování. Stojej za hovno a všichni to vědí. Co ti na něm odešlo ? Mě to měnili , protože dělalo kravál, ale jinak bylo plně funkční. Mimochodem, co to máš za motor a jak načipovanej ?
Listopad 25, 200816 r Mám 1,9 TDI DSG. Najazdil som 120tis km. Turbo len pískalo,inak funkčné, tak mi ho vymenili. Druhé vydržalo 28tis km a rozpadlo sa. Dostal som tretie a auto nešlo už priamo zo servisu. Aj som sa vrátil, že nie je všetko OK, auto išlo v núdzovom režime. V inom servise zistili, že niekto mi lepil patexom niečo kde je podtlak, preto auto išlo v núdzovom režime. Snažili sa to dočasne opraviť, kým príde súčiastka. Celý deň im auto v servise chodilo super. Objednali vadný podtlak a že potom len súčiastku vymenia. Natešený som prišiel po auto. Prešiel som 200 metrov od servisu a zase auto nič. Volali mi, že odišlo turbo, ktoré urobilo 600km. Až teraz Škoda začína procedúry, čo je to za auto a tak podobne.
Listopad 25, 200816 r Mám 1,9 TDI DSG. Najazdil som 120tis km. Turbo len pískalo,inak funkčné, tak mi ho vymenili. Druhé vydržalo 28tis km a rozpadlo sa. Dostal som tretie a auto nešlo už priamo zo servisu. Aj som sa vrátil, že nie je všetko OK, auto išlo v núdzovom režime. V inom servise zistili, že niekto mi lepil patexom niečo kde je podtlak, preto auto išlo v núdzovom režime. Snažili sa to dočasne opraviť, kým príde súčiastka. Celý deň im auto v servise chodilo super. Objednali vadný podtlak a že potom len súčiastku vymenia. Natešený som prišiel po auto. Prešiel som 200 metrov od servisu a zase auto nič. Volali mi, že odišlo turbo, ktoré urobilo 600km. Až teraz Škoda začína procedúry, čo je to za auto a tak podobne. tak to je perfektní. Jak to popisuješ, jen potvrzuje kvalitu těch turbín. Někde se psalo, že se dělají v Rumunsku, tak jsem si hned vzpomněl na story, když jsem měl rumunský přístroj zn. Oltcit. Pokud je to s tím Rumunskem pravda, tak ty problémy docela chápu.
Listopad 25, 200816 r Turba od 03/2006 jsou Honeywell...je to americká firma,ale konkrétně jejich autodíly se vyrábějí v Rakousku,Německu a Číně.........Tu firmu znám,měl jsem s nimi 5.let co dočinění.... Upraveno Listopad 25, 200816 r od karlos3
Listopad 25, 200816 r Turba od 03/2006 jsou Honeywell...je to americká firma,ale konkrétně jejich autodíly se vyrábějí v Rakousku,Německu a Číně.........Tu firmu znám,měl jsem s nimi 5.let co dočinění.... jak se znám, ty moje turba byly určitě ještě z Rumunska
Listopad 25, 200816 r Do všech koncern.TDI motorů včetně V6TDI se dělaj turba od: Borgwarner (Arnstadt Německo...mimochodem tato firma dělá i komponenty pro DSG)..tyto turba byli montovány do OII současně i s turbama Garrett(Australská firma),ale továrny maj v evropě v Německu,Rumunsku a Ukrajině...tyto turba byli do 02/2006 a pak poslední dodávané turba by měli být právě ty Honeywell......
Listopad 25, 200816 r reprom, myslim ze to u teba nevyzerá ružovo, som zvedavý čo spraví Škodovka jirkaK: ty si asi smoliar všetkých smoliarov ale predpoveď s rumunskom ti vyšla
Listopad 25, 200816 r reprom, myslim ze to u teba nevyzerá ružovo, som zvedavý čo spraví Škodovka jirkaK: ty si asi smoliar všetkých smoliarov ale predpoveď s rumunskom ti vyšla nie, som blbec zo všetkých blbcov
Listopad 26, 200816 r To už mi začína byť jasné, že nato prídu. Čo bude potom? no coby, veškerou práci i díly platíš za svý. pokud máš ještě možnost (resp auto u sebe), nechal bych to odchipovat
Listopad 26, 200816 r Dnes mi v servise povedali, že po oprave auto musí na valce do firmy Profi Tuning.
Listopad 26, 200816 r pak si myslim, že můžeš odmítnout opravu s opravit to někde jinde, kdyby za to chtěli nějakej ranec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.