Přejít na obsah

Chiptuning - zkušenosti, rady

phill64

Doporučené příspěvky

mno, zavodit nekde se seriovou 1.9TDI 77kW by mi prislo snad uz ani ne směšný, ale trapný, takže asi beze mě...kazdopadne pak bych rad znal vysledky tech zavodu...

Vsak zavodit nemusis staci se prijet podivat pokecat apod. Stejne 99% aut tam je seriovych co se vykonu motoru tyce. Aspon poznas nejaky lidi tady z fora ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak panove kdyz to tu ctu tak bych rad pripomel tuto akcicku : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...50entry331668 Vitani sou udajne vsichni takze kdo nema jen blbe kecy tak at dorazi a ukaze co jeho auti umi ;-) Jinak debata tady a napadani se jeden druheho nevede k nicemu ;)

Mimoň 16.12.2006 ve 12 hod.

Mam to pres celou republiku, tak nevim :t:t

Odkaz ke komentáři

mi přijdes jak ublíženej chlapeček na písečku, kterýmu někdo sebral lopatičku a nechce mu ji vrátit :prc:

máš to zapotřebí? myslim, ze sme dospělí, i kdyz prave v tomhle ma internet svý kouzlo, takze ja nemůžu vědět, jestli zabijak neni 13ti letej kluk...

jinak nevim jak ty, ale nejezdim lyzovat na Šumavu B)

co se týče hrubek, sam jich nasekam taky dost, ale ten tvuj příspevek me fakt rozsekal :smich:

Editováno: , autor: Luke288
Odkaz ke komentáři

jirkaK:ja  se  nedohaduji, jen  to  chci  vyzkouset  z  vlasnti  zvedavosti a  je  me  uplne jedno jak  to dopadne!!Ikdyz ti  ujedu  o x delek  auta  , tak  jsi  pro me  vitez, ponevadz  ty  mas  5+1 a  ja  jen 2+1!!!!!!!!!!!!Pokud  to  bude  naopak  pak  budu  jeste  vice  nasrany, ale  jen  z  toho  duvodu, ze  me  predjelo  auto  s kufrem a  mistem  pro  zadni cestujici -_-  -_-  -_-

jasně někde to můžem zkusit, rozhodně ale nestíhám tu zmíněnou akci v sobotu, protože do konce roku máme dost pracovní nářez i o víkendech. Jo a bylo by dobrý, kdyby se takových klání účastnil každej s aktuálním protokolem z brzdy. Znám totiž hned několik aut, který tam maj nasypáno hrubě přes 170 PS. Dokonce jeden známej má ve svý F RS snad 220 PS. Sice za ním není vidět, ale je to dělaný právě pro podobný účely, jako je Mimon apod.. Chuj s tím, jestli něco odejde nebo ne.

P.S.: Víc takových témat, protože jsem pomalu uvažoval, jestli má smysl na toto forum ještě chodit, vzhledem k tomu, jak to usíná. Kdo je tu dlouho, dá mi asi za pravdu, že to bylo výrazně živější. Sice se tu nemusíte zrovna hádat, ale i to je vlastně taky aktivní přístup. :D

Editováno: , autor: jirkaK
Odkaz ke komentáři

tywe niceho se neboj ... jestli mas chip jako ja ... tak mu nasekas jak malymu klukovi a o tom jsem presvedcen. Jak rikam nic se nevyrovna PD 96 KW - proste dle meho nazoru to je po chipu brutalni motor na ktery nema zadny 2,0 TDI . ;) nema

správně Jeldo, v životě by měl člověk alespon něčemu bezmezně věřit. To ti schvaluju. :D:D:D

Odkaz ke komentáři

tywe niceho se neboj ... jestli mas chip jako ja ... tak mu nasekas jak malymu klukovi a o tom jsem presvedcen. Jak rikam nic se nevyrovna PD 96 KW - proste dle meho nazoru to je po chipu brutalni motor na ktery nema zadny 2,0 TDI . ;) nema

Hmmm tak to vypada ze 2.0 < 1.9 < 1.8T ;)

Odkaz ke komentáři

tywe niceho se neboj ... jestli mas chip jako ja ... tak mu nasekas jak malymu klukovi  a o tom jsem presvedcen.  Jak rikam nic se nevyrovna PD 96 KW  - proste dle meho nazoru to je po chipu brutalni motor na ktery nema zadny 2,0 TDI . ;) nema

a podle jednoho tématu v Fabia sekci ještě takto :D :

2.0 < 1.9 < 1.8T < 1.2HTP lol-_-

Odkaz ke komentáři

tywe niceho se neboj ... jestli mas chip jako ja ... tak mu nasekas jak malymu klukovi  a o tom jsem presvedcen.  Jak rikam nic se nevyrovna PD 96 KW  - proste dle meho nazoru to je po chipu brutalni motor na ktery nema zadny 2,0 TDI . ;) nema

a podle jednoho tématu v Fabia sekci ještě takto :D :

2.0 < 1.9 < 1.8T < 1.2HTP lol-_-

No mozna tak podle obsahu a jeste k tomu s otocenym znaminkem vetsi/mensi ;-)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Nahodil som na jednu zo svojich Octavok II 1,9 TDi 77Kw chiptuning od firmy www.chiptuning.sk , novy soft. v riadiacej jednotke by mal byt na vysku 110 Kw.

Poradte coho sa mam vystrihat aby nedoslo ku vaznym porucham auta, a ma niekto zvas skusenosti zo znizenou spotrebou...

Kazdopadne zjistit si reference na tu firmu.

Odkaz ke komentáři

a modlit se jestli to nejsou žádný fušeři. ted uz jsou všechny rady zbytecny, kdyz uz to mas chiplý. jezdi uplne normalne. na sniženou spotřebu zapomen, pokud sis to nechaval chipovat proto, aby to jelo, pokud budes jezdit stejne nebo pomaleji nez doted, budes mit spotrebu cca stejnou

Odkaz ke komentáři

To Tissot:

Záleží taky hodně na tom jak máš nastavenej krouťák.Jestli ho máš dost vysokej (okolo 350Nm),tak dávej bacha na prudký sešlapování plynu v nízkejch otáčkách.To je postupnej zabiják spojky.

Já si to nechal čipnout na míru 105 kw/ 311 Nm,abych to trochu šetřil a jede to taky moc pěkně. ;)

Odkaz ke komentáři

To Tissot:

Záleží taky hodně na tom jak máš nastavenej krouťák.Jestli ho máš dost vysokej (okolo 350Nm),tak dávej bacha na prudký sešlapování plynu v nízkejch otáčkách.To je postupnej zabiják spojky.

Já si to nechal čipnout na míru 105 kw/ 311 Nm,abych to trochu šetřil a jede to taky moc pěkně. ;)

Reesha, co..? ;) on mi to taky kdysi snižoval kvůli spojce a super...

Odkaz ke komentáři

Přesně ták,Reesha.To je jeden z nejlepších ladičů u nás :)

Já vím,že jsem ho překročil i s 311nm.Po změření na brzdě před čipem jsem měl výkon 86,5kw /285 Nm,takže ten nárust není tak razantní a pokud člověk nejezdí pořád plnej tak by to mělo snést hodně tísíc ;) Každopádně stát se může cokoliv.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...