miki Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Zdravím všechny, sice se to tady už řešilo, ale nepodařilo se mi najít nějakou radu . Mám problém s origo DO v klíči na koktě ( mám 1,9 Tdi combi, r.v. 2000, nevystřelovací klíč). Dost často se mi stává, že mi nejde dálkou odemknout, když ale auto odemknu klíčem, tak už to zase chodí. Jakoby si to znovu načetlo klíč. Nevíte prosím někdo čím to je? Pomohlo by znovunačtení klíče přes VAG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 samotné tyto ovladače jsou nespolehlivé.Zkus druhý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki Vloženo 23. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Takže si myslíš, že to je tím ovladačem v klíči, blbne mi to u obou klíčů , takže si na to asi budu muset zvyknout . Děkuju za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.