Kokeš Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Kde se dá koupit ta leštěnka Tempo????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Myslím, že v každém obchodě s autopříslušenstvím.. Je běžně k sehnání.. já jí také používám a jenom si ji chválím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 V Globusu v Baumarktu ho maj urcite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Drogerie,pumpy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Přesně tak.. všedu..klidně i v OBI myslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KINGMIKI_CZ Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Taky musím vřele doporučit leštěnku TEMPO kupuji ji za 94Kč na fabii mi stačí půlka a opravdu to funguje.Mam už vyskoušených 4 druhy včetně se želvičkou za 300Kč která se mi zdálo neměla žaden efekt a TEMPO je zatím nejlepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhouse Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Před zimou jsem auto taky natempoval, ale zdá se mi, že nadělalo trochu jemné stopy. Ale pořád i po půl roce je lak docela hladký. Před tím jsem používal Turtle Wax. Auto se po něm lesklo krásně ale moc dluho to nevydrželo. Asi budu dávat na jaře želvu a před zimou Tempo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Mám bílou Candy a po zimě vždy používám Tempo, musím říct že jsem letos zkusil koupit 4krát dražší želvu a že jsem oproti tempu byl zlamaný, prostě tempo je nejlepší, aspon na pastelový barvy, na metlu bych ho asi nedával, ale na bílý stojí ostatní za hovno, pustí rezavý tečky od kotoučů, od asfaltu, prostě všechny fleky, a lak se leskne jako nový, pro ty co mi budou tvrdit jak je to brusná pasta , tak není jasný je ža tam je přísada brusiva, ale může se používat i na nové laky, jinak prodávají se daleko víc brusné leštěnky kterými se zabrušují přechody při opravném stříkání karoserie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerrrrri Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Takže Tempo na metalízy ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 na metalízu bych radši použil leštěnku přímo barevnou k barvě metly, tempo tam nebude mít až zas tak viditelný čistící efekt jako na bílé, ale lesk určitě jo, jak koukám na tvou fabku tak je asi rok stará , tam myslím není tempo potřeba, vzal bych to nějakým leštícím voskem od sonaxu cena tak 180kč u nás v globusu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Jeste bych upozornil, ze jsou dve Tempa. Na stare laky, ktere ma vyrazny brusny ucinek. Tu bych na Fabii urcite nepouzil..pouzivam ji jen na odstraneni skrabancu, asfaltu,... A Tempo na nove laky. http://www.druchema.cz/index2.php?id_search=208&id=12&x[0]=3&x[1]=3 http://www.druchema.cz/index2.php?id_search=210&id=12&x[0]=3&x[1]=3 Tady je kompletni nabidka autokosmetiky. Ty ceny jsou skutecne smesne oproti jinym vyrobcum. http://www.druchema.cz/index2.php?id=21&kategory=auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Takže Tempo na metalízy ne? f poho ho pouzivam a ni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Slyším na Tempo samou chválu,za ty peníze je asi fakt dobrý. Mě by ale zajímalo, za jak dlouho se může na nové auto začít používat to Tempo na nové laky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukys.z Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Slyším na Tempo samou chválu,za ty peníze je asi fakt dobrý. Mě by ale zajímalo, za jak dlouho se může na nové auto začít používat to Tempo na nové laky?? Tempo na nove laky je k lesteni a konzervaci laku karoserii zejmena novych vcetne metaliz... Ale mam zkusennosti jen s tempem na stare laky, ale to nemelo chybu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Myslím,jestli se má s leštění a konzervací Tempem počkat třeba půl roku po koupi nového auta nebo se může začít hned?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukys.z Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Urcite tim nic nepokazis, ba naopak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Kdyz tady na to pejetu takou chvalu.. ktere tempo mam pouzit na Fabii rv 2000, takova ta zelena hraskova? Tempo na nove nebo na stare? Pripadne, je to na te lahvicce jasne napsane, k cemu je pouzitelne, jsem se dival po webu tak jsem nasel nejaka tepma, ale psali ze na nove, stare, metly.. malem i na chleba.. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.