Přejít na obsah

lukys.z

Uživatel
  • Počet příspěvků

    61
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli lukys.z

  • Narozeniny 12.10.1981

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    270559746

Oznámení lukys.z

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. lukys.z

    spinane plus

    Zdravím, nenašel jsem nikde kloudnou odpověď, která by fungovala, tak msím založit nové téma koupil jsem si světla pro denní svícení. Mají 3 vodiče. V návodu je psáno černý-zem, bílý-parkovačky, červený-spínané+. Podle návodu tady na fóru jsem si našel spínané +(po otočení klíčku) na svazku k alternátoru (modrý drát). Ježe problém, že u levého světla svítí pouze 2 diody a pravé nesvítí vůbec. Při zapojení na autobaterii jsem se přesvědčil že jsou světla normálně funkční a svítí v pořádku. Poradí nějaký autoelektrikář kde může být problém a jak jej vyřešit, tedy proč to na altiku nefunguje? A tedy kde další šťávu kde jde proud až po otočení klíčku. Tedy ještě krom stěračů, protože ty nejdou sundat...DÍKY
  2. No ted mi nekdo psal, ze je to spatne...ze prej to dava stavu jen po zarazeni zpatecky...takze chyba. Nejakej autoelektrikar tu neporadi?
  3. No ted mi nekdo psal, ze je to spatne...ze prej to dava stavu jen po zarazeni zpatecky...takze chyba. Nejakej autoelektrikar tu neporadi?
  4. A kde přesně ho najdu? Nějaký obrázek?
  5. Zdravím, takovej menší problém... koupil jsem si světla pro denní svícení. Mají 3 vodiče. V návodu je psáno černý-zem, bílý-parkovačky, červený-spínané+. Podle návodu tady na fóru jsem si našel spínané + na svazku k alternátoru (modrý drát). Ježe problém, že u levého světla svítí pouze 2 diody a pravé nesvítí vůbec. Při zapojení na autobaterii jsem se přesvědčil že jsou světla normálně funkční a svítí v pořádku. Poradí nějaký autoelektrikář kde může být problém a jak jej vyřešit?
  6. No a pokud se na zadnich kolech na valcich postupne pry propada, tak kde muze byt zavada? Zkousel jsem na silnici, auto brzdi dobre, kdyz dyl drzim, propada se, ale na podlahu nedostanu. Na technicke soumernost dobra, ale kdyz najel temi zadnimi, tak na tom dlouho stal a rikal ze se mu pry propada pedal. Nikde nic netece. Muze to byt jeste neco jineho nez propousteni brzdoveho valce?
  7. Taky bych potřeboval tuhle radu...
  8. Pro dva dospele a 2 deti je fabia combi idealni rodinne auto. Pro vice jak 2 dospele je to vsak tragedie.
  9. Nitrem lak z tovarny neznicis!!! Zkus a uvidis
  10. Nekdo to tady nekde fotil. Ja mam nemeckou, tak se ani nebudu snazit ji hledat. A logicky vzato, nic neni na veky. A ten clovek co na skodaforum daval fotku, tak tam byla vymena celozivotni naplne bud po 5-ti letech nebo 150tis. km.
  11. Pokud mas remen, tak celozivotni urcite neni. U meho TDi je servis interval 90tis. ale jen me zajimala otazka kolik je real aniz bych neco riskoval. A co se prevodovek tyka, tak celozivotni napln neni az tak doslovne pravda. Interval byva 150tis. Obecne vzato, pokud s prevodovkou nejsou problemy, jde hladce a olej neni cernej, tak neresit.
  12. Neni,ale nekdy to tak vypada. Vem si treba nitroredidlo a zkousej cistit a uvidis. Mozna myslis, ze zedne takove tecky nemas, ale zalezi jakou mas barvu auta a spis jsou tak nepatrny, ze jsou videt az hodne z blizka. Cistivam dost casto, protoze mam stribrnou metlu, tak to jde videt vic...
  13. Taky kupuju pres net, tak se taky pridavam k dotazu...
×
×
  • Vytvořit nový...