mobb77 Vloženo 14. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2005 Bez rozdílu jde jen o abs. Aco se týče regulátoru tlaku tak by neměl být problém jelikož se dá nastavovat,jde jen oto to seřídit na kotouče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2005 Mobb77: No prave, jenze auto bez ABS s regulatorem a zadnima kotoucema ofiko neni, tudiz asi nejsou ani nejake ofiko nastavovaci hodnoty. A metoda "pokus-omyl" je v tomto pripade nevhodna, protoze co se muze zdat ok na suchym asfaltu, nemusi byt ok na mokru a uz vubec ne na snehu, nebo brzdeni v primem smeru vs. brzdeni v zatacce atd., atd. S brzdama bych si nehral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 14. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2005 Jak píše Maverick, auto bez ABS je problém udělat. Ale už je tady jeden blazen co by to chtěl udělat, ale až příští rok. Takže jak se někde vymele tak napíšu . . . . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Vloženo 14. Srpen 2005 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2005 Mam moznost jezdit v podstate totoznym autem (samo ze to jsou dve auta, az na motor 16V 55kW a druhe 74kW totozna) a pocit z brzd s kotoucema vzadu je lepsi. Auto je stabilnejsi a i pri beznem brzdeni je na naprave s kotoucema vzadu citit vetsi ucinek nez s bubnama. Pri prudsim brzdeni treba i z nizke rychlosti (40km/h) se neponoruje jen predek (auto s bubnama vzadu), ale jakoby si auto s kotoucema vzadu sedalo cele, tedy predek i zadek jakoby soucasne. Tezko se to popisuje, chtelo by to aby si to kazdy zkusil... presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ipetr Vloženo 16. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2005 Také jsem řešil zadní nápravu, měl jsem v hajzlu bubny a tak jsem koupil za 4 tis celou zadní nápravu z RSka. Je to bomba, auto najednou brzdí jako o život (aby ne ty bubny už vůbec nebrzdili). Vřele všem doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 16. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2005 Ale RS má rovnaké zadné kotúče ako ostatné Fabie. Alebo nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 16. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2005 Má je uplně stejné . . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 17. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2005 Nechce se mi zdát,že když koupím třebas 1.9/74kw tak je součástí i abs? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 17. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2005 Tak už se mi to nezdá realita je taková že motorizace 1.9/74kw má standartně ABS. Sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 17. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2005 odpuštěno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 18. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2005 Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host GeOrGe... Vloženo 20. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2005 Daj se hodit kotouče na zadek u Fábinky 1.2 47 Kw díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 20. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2005 Tak jsem tu novej ,až budu mít foťák hodím foto..atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 20. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2005 Tak asi po 205te Pokud mas ABS, pak ano.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 20. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2005 Ano ABS mam...a na kolik by to vyslo cetl jsem tu -neco kolem 4 tisic a jeste prace zda se mi to malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 20. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2005 predpokladam ze vyse zminovane ceny jsou z vrakacu, annonce atd, ve skoda servisu by urcite za 4 nebyla, kazdopadne sem se po ni taky pidil, resp. pro octavku a za cenu 4-5 tisic ji sezenes bez problemu, takze to fakt sedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2005 Pokud se nemylim, tak cena 4 tis. byla za nove dily, ale sehnane pres zname toho dotycneho - kdo to byl at se prizna - Fabka16V? Jinak cena novych dilu ofiko je nekde u hranice cca 30 tis. Kc. Dalsi moznost je sehnat celou zadni napravu treba z vrakace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 21. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2005 Moc dík kouknu se do inzerátu a zkusim se pozeptat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 21. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2005 Maverick: Jo jo, já jsem to sehnal, ale za 4 000,- to byla náhoda. Teď je situace už horší a pokud chce člověk nové kotouče, desky, lanka atd. Tak by měl počítat s cenou kolem 10 000,- i s prací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2005 Sakra, sakra, to je uz docela dost. Relativne dost, jasna vec. Uvidime na jare, podle aktualni ceny se pak rozhodnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2005 Já mám celou osu za 3500,ale je už zadaná.Chce se to občas podívat i do sekce bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrosa Vloženo 21. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2005 moc pěkný kotouče,taky bych je bral na fabinu a za 4. A jak to brzdí,je to vo dost lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2005 Petrosa: No, zmereny brzdny drahy nemam, ale pocitove je to znat... Bohuzel, ja mam bubny, srovnavam se sluzebkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 21. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2005 Dnes jsem sehnal na inzeratu zadni napravu s kotoucema za 2000,- rok.vyr.04. Ale mam novy auto a asi kdyz to tam dam,tak zaruka bude asi v cudu,nebo? Muze nekdo poradit.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Srpen 2005 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2005 Nechci malovat certa na zed, ale to asi kvuli zaruce neni chytry... Leda to doma uschovat a po zaruce - hura do prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.