lukas.novot Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Mám problém dneska sem chtel zapnout stropní světlo a spínací tlačtko mě zůstalo v ruce. Světlo sem demontoval , potřebujuu vědět co mě chybí je tam takový zvlněný měděný plíšek a nevím jakým způsobem má být uchycen k ovládacímu tlačítku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 musíš ho dát tak aby se dotýkaly kontakty kdy maji z hlavy nevim přesně je to pokus omyl moc možností jak ho tam dát neni jen tam je myslim ještě mezi tlačítkem a tim plíškem malá pružinka chce to na tom tlačítku roztáhnout ty zácvaky kvuli kterým to vypadlo nebo to přilepit pak už by se s tim nemělo nic stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 30. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 jo ta pružinka byla vyskočená a schovala se v tapecíru , ted uz to svítí ale vznikl nový problém auto jde zamknout dálkovým ovládáním, ale odeknout už ne . alarm se vypne ale dveře se neodjistí. pojistky ok. ted odemykám klíčkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smolik00 Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 To já jsem dnes demontoval stropní světlo a když jsem potom vystoupil, že ho půjdu spravit, tak centrál nešel, nešly ani okna, nastartovat naštěstí jde. Poradte někdo, kde by mohl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 pojistka ? pojistky_octavia.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.