Publikováno Listopad 30, 200915 r Ahoj, začíná to vypadat že jsem někde ztratil klíček od auta. Mám ještě náhradní ale asi bych to chtěl nějak řešet protože nevím zda mi nevypadl někde u auta kde ho někdo sebral a ví jaké mám auto. Mám dálkový centrál s alarmem na klíček jak to půjde udělat???? Udělají to v autorizovaném servise???? Budu muset měnit vložku zámku nebo jen přeprogramují imobilizér, když nebudu chtít aby ten starý klíček fungoval??? Dík za odpovědi M
Prosinec 1, 200915 r No, já bych osobně koupil tady v bazaru sadu nových klíčů i s vložkama a máš klid
Prosinec 21, 200915 r V autorizovaném servisu ti nechají udělat další klíč, jen musíš mít ten štítek s kódem-o přeprogramování se musíš informovat ale měli by to dokázat a nebo ti poradit který servis to dělá.
Prosinec 22, 200915 r rozhodně je lepší vyměnit sadu přehrání imobiliseru řeší max startování, ale ne to že se ti někdo dostane do auta navíc v dnešní době neni problem aby si někod zjistil kod imobiliseru na na notasu a odjel
Leden 19, 20232 r Pokud bude mít někdo za účelem krádeže vozidla noťas, nejspíš pro něj nebude také problém dostat se do zamčeného auta např. pomocí turbodekodéru, který následně použije do spínačky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.