MikiKo Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Ahoj, začíná to vypadat že jsem někde ztratil klíček od auta. Mám ještě náhradní ale asi bych to chtěl nějak řešet protože nevím zda mi nevypadl někde u auta kde ho někdo sebral a ví jaké mám auto. Mám dálkový centrál s alarmem na klíček jak to půjde udělat???? Udělají to v autorizovaném servise???? Budu muset měnit vložku zámku nebo jen přeprogramují imobilizér, když nebudu chtít aby ten starý klíček fungoval??? Dík za odpovědi M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 No, já bych osobně koupil tady v bazaru sadu nových klíčů i s vložkama a máš klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 V autorizovaném servisu ti nechají udělat další klíč, jen musíš mít ten štítek s kódem-o přeprogramování se musíš informovat ale měli by to dokázat a nebo ti poradit který servis to dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 rozhodně je lepší vyměnit sadu přehrání imobiliseru řeší max startování, ale ne to že se ti někdo dostane do auta navíc v dnešní době neni problem aby si někod zjistil kod imobiliseru na na notasu a odjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirsont Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 Pokud bude mít někdo za účelem krádeže vozidla noťas, nejspíš pro něj nebude také problém dostat se do zamčeného auta např. pomocí turbodekodéru, který následně použije do spínačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.