rondob Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Ahojte chcel by som si namontovať ohrev spetných zrkadiel na felíciu BMM r.v.95 nechcem elektrické zrkadlá len nové sklíčka s ohrevom a nejaký postup zapojenia. prosím poradte mi ako na to. je tam nejaká príprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Ahojte chcel by som si namontovať ohrev spetných zrkadiel na felíciu BMM r.v.95 nechcem elektrické zrkadlá len nové sklíčka s ohrevom a nejaký postup zapojenia. prosím poradte mi ako na to. je tam nejaká príprava? Já osobně jsem to napojil na vyhřívání skla 5tých dveří (asi bych to ani jinak neřešil :-). Konkrétně si to už nepamatuju, ale nic záludnýho to nebylo když jsem to zvlád i já...Jen si zjisti, který kablík na vypínači vyhřívání tí spíná proud na výhřev okna a pak už není co moc řešit. Jsou to cca 3 roky a doposud fachčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Proč to neuděláš takhle? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=37041&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.