Woody Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Nevíte prosím někdo, jak se dají sundat potahy ze zadních opěradel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosik 1 Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Úplně jednoduše, někde ze zadu v rohu začneš pomalu dloubat takovou tu plastovou lištu(konec potahu) okolo zadní desky (deska zůstává). Potom musíš sahnout dovnitř, vycvaknout a vytahnout plast.futra pro hlavové opěrky. Potah už pak budou držet jen kovové háčky v "prolisech opěradla" které vyvlíkneš. Chce to jen trochu trpělivosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Neměl bys prosím nějaké fotky moc prosím, aspoň jak začít zkoušel jsem to, ale nevím kde a jak zarvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Tak už jsem na to přišl, nic to není. Prvně jsem rval ten zadní koberec a on je přilepený. Hodně jsi mi pomoh, ještě jednou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.