Duben 24, 200619 r tak to dobrou chut badysku... nejsem ani v polovine a uz jsem to vypla... teda cosby, takovy ble a ty to sem davas
Duben 24, 200619 r Tak já osobně už mám teda po chuti! A na oběd už nejdu! Ja to vypnul, kdyz slecna naznacila
Duben 24, 200619 r jeste, ze uz jsem po jidle......... .......no hele me je nejak spatne......ja se asi........ ta holka je prase.....
Duben 24, 200619 r že já blbec si to pouštěl... Je to daky fekal?Aby som vedel,laka ma to spustit ,ale radsej sa vopred pytam...
Duben 24, 200619 r No kurva No do prdele Tak to jsem doopravdy nečekal Tak to je i na mě moc Fuj to je humus no to mě...
Duben 24, 200619 r No kurva No do prdele Tak to jsem doopravdy nečekal Tak to je i na mě moc Fuj to je humus no to mě... Tak na to mrdam,som po vydatnom obede a ked vidim reakcie ostatnych,nasrat!
Duben 24, 200619 r hehe ja to videl cca 10 minut po obede a byl jsem pekne prezranej..........ustal jsem to..........ale nevidel cely, pac jsem to vypnul.......
Duben 24, 200619 r to bemo: uplne v poho to pozri... to all: ja som cakal viac... no smola...inak sranda... hehe...
Duben 24, 200619 r Myslim, ze psov ktori to pustaju vonku na zem vidava skoro kazdy. Toto je len v trochu inom kabate .
Duben 24, 200619 r to bemo: uplne v poho to pozri... Kurva HArvy nenavidim ta . snad nie si taka citlivka....
Duben 24, 200619 r snad nie si taka citlivka.... Citlivka nie,ale som bol po obede a mal som este v ustach slastne chute.Ked som videl ten strudlik co tam polozila,zacala sa chut rozplyvat
Duben 24, 200619 r ja tu starou zabiju, muzu ji to rikat porad dokola .. hlavne se nenech tocit na kameru, ne proste ne
Duben 24, 200619 r no co, je to sice humus, jsou to hovada, ale že bych měl žaludeční problémy to ne. Spíš maj asi drobet problém s hlavama ti co to natočili.
Duben 24, 200619 r to all: no ale povedzte, kto to videl takto z blizka vychadzat so zenskej ritky...
Duben 24, 200619 r to all: no ale povedzte, kto to videl takto z blizka vychadzat so zenskej ritky... Zvrator Nechutne.
Duben 25, 200619 r Harvy uz ma asi odsledovanych dostatocne vela fekal porien ked s nim toto nic nerobi a ma take reci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.