Lewis Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Proč to není až do konce, jak se tam ještě poblila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Když si najedeš na tu stránku,tak ta Holka ještě chčije v budově MC Donald a jiné nechutnosti,pokud ti to nestačilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 zlatej muj hafan, když to po něm sbírám. Na tohle bych potřeboval nejmíň atombordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HARVY Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Harvy uz ma asi odsledovanych dostatocne vela fekal porien ked s nim toto nic nerobi a ma take reci to teda nemam, ale co si myslite,ze z vas alebo z vasej starej to ide inak??? (bez urazky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 to teda nemam, ale co si myslite,ze z vas alebo z vasej starej to ide inak??? (bez urazky) Ale nikto z nas si to nenataca dufam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 No jsou i horší videa. Tohle mi přišlo mailem před časem, mám dobré kamarády Video - jen pro otrlé !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 No jsou i horší videa. Tohle mi přišlo mailem před časem, mám dobré kamarády Video - jen pro otrlé !!! do pici ma naplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Harvy uz ma asi odsledovanych dostatocne vela fekal porien ked s nim toto nic nerobi a ma take reci to teda nemam, ale co si myslite,ze z vas alebo z vasej starej to ide inak??? (bez urazky) Neviem ako ty, ale ja tu svoju pri tom nepozorujem takze neviem posudit tak ako ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HARVY Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 No jsou i horší videa. Tohle mi přišlo mailem před časem, mám dobré kamarády Video - jen pro otrlé !!! TO BEMO & ALL!!!! toto si pozri bracho!!! to je narez!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HARVY Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 TO SNIKE: ps: sa to tu dako zvrhava... hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 No jsou i horší videa. Tohle mi přišlo mailem před časem, mám dobré kamarády Video - jen pro otrlé !!! no ty pi*o, to je hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 sice sem žadně video radši ještě nezkoukl...ale vaše přízpěvky jsou hustý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Když si najedeš na tu stránku,tak ta Holka ještě chčije v budově MC Donald a jiné nechutnosti,pokud ti to nestačilo Když jsem to psal tak si řikám dám tam radši víc smailíků, aby to zase někdo nepochopil špatně jako že se mi to líbilo... NE NELÍBILO!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 No jsou i horší videa. Tohle mi přišlo mailem před časem, mám dobré kamarády Video - jen pro otrlé !!! Todle je taky dost nechutný... Kromě toho si myslim že to přece musí dost pálit... Přece ty kyseliny ze žaludku a todle... JAU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 FUUUUUUUUJ Ku va Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillo_cz Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 FUUJ to jsou prasata, já myslel, že to první byla nehoda, to jsem už asi tak 1-2x viděl, ale co následovalo, mě dorazilo... hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Jsem rád, že se vám video líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Jsem rád, že se vám video líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Jsem rád, že se vám video líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 No jsou i horší videa. Tohle mi přišlo mailem před časem, mám dobré kamarády Video - jen pro otrlé !!! Todle je taky dost nechutný... Kromě toho si myslim že to přece musí dost pálit... Přece ty kyseliny ze žaludku a todle... JAU he,he, tady to někdo zkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Jsem rád, že se vám video líbí se ku*va smějete, ale jak jsem docela velký prase a chlívák, tak jsem málem hodil tyčku. To je snad první video, který jsem musel utnout předčasně, protože jsem měl problém zadržet totéž co pouštěla ta ............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Chtel jsem komentovat to cosbyho video, ale zkoukl jsem to 2. ten puking a komentovat nebudu radeji nic... Strasny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 No jsou i horší videa. Tohle mi přišlo mailem před časem, mám dobré kamarády Video - jen pro otrlé !!! Todle je taky dost nechutný... Kromě toho si myslim že to přece musí dost pálit... Přece ty kyseliny ze žaludku a todle... JAU he,he, tady to někdo zkoušel No nezkoušel ale jak jsem to viděl jak tak to ve mě vyevokovalo ten pocit v držce jak to pálí a tak jak je to nechutný... a když jsem viděl toho chlapa... jau hned mě to napadlo... je to fakt humus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillo_cz Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 No jsou i horší videa. Tohle mi přišlo mailem před časem, mám dobré kamarády Video - jen pro otrlé !!! Todle je taky dost nechutný... Kromě toho si myslim že to přece musí dost pálit... Přece ty kyseliny ze žaludku a todle... JAU he,he, tady to někdo zkoušel No nezkoušel ale jak jsem to viděl jak tak to ve mě vyevokovalo ten pocit v držce jak to pálí a tak jak je to nechutný... a když jsem viděl toho chlapa... jau hned mě to napadlo... je to fakt humus... Ten chlap musí mít nějakou úchylku, protože tohle není normální. Když jsem to viděl, tak mě napadlo, kam ten svět spěje. To abych byl zajímavej, tak si musím vypíchnout oko a kamoš to natočí nebo zabít vlastního psa, nebo jak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 No jsou i horší videa. Tohle mi přišlo mailem před časem, mám dobré kamarády Video - jen pro otrlé !!! Todle je taky dost nechutný... Kromě toho si myslim že to přece musí dost pálit... Přece ty kyseliny ze žaludku a todle... JAU he,he, tady to někdo zkoušel No nezkoušel ale jak jsem to viděl jak tak to ve mě vyevokovalo ten pocit v držce jak to pálí a tak jak je to nechutný... a když jsem viděl toho chlapa... jau hned mě to napadlo... je to fakt humus... Ten chlap musí mít nějakou úchylku, protože tohle není normální. Když jsem to viděl, tak mě napadlo, kam ten svět spěje. To abych byl zajímavej, tak si musím vypíchnout oko a kamoš to natočí nebo zabít vlastního psa, nebo jak??? Nemusis, staci udelat treba klistyr s pivem, nebo si nachcat na kornoutek se snehem a pak se vyblit, snupnout wasabi a nebo staci jednoduse pri sexu na sebe zvracet a plivat a pak to poskytnout nejakemu webu, treba vyse zminene freevideo.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.