Publikováno Prosinec 3, 200915 r dobry den poradte mi ako opravit dialkove svetla(octavia 1 r.v. 1998 1.9 Tdi) ziarovky su OK, poistky OK, spinac svetiel OK, packa na volante OK. som uz zufaly nejde ani svetelna hukacka ani prepnutie na dialkove svetla , dakujem
Prosinec 3, 200915 r zmer jestli je na pacce pod volantem + spinany vypinacem svetel, a pak zmerit draty, ke kazdymu svetlu veden solo, tak bych hledal neco co maji spolecneho
Prosinec 4, 200915 r Autor dakujem za odvede. svetla zacali fungovat z nicoho nic . takze ani neviem povedat preco nesli.
Prosinec 8, 200915 r bez odstraneni problemu ti pravdepodobne zase brzo prestanou z niceho nic fungovat
Prosinec 13, 200915 r Autor presne ako pises .a zase nesvietia.neviete ako mam vybrat airbag z volantu? problem je v tom ze tie dierky na volante su od predchadzajuceho majitela uplne znicene a neviem vybrat airbag. neviem to tam nijako zapacit
Leden 16, 201015 r Autor ako inak sa da vybrat airbag von ? ja poznam len ten system ze strcis do dierky tenky srobovak a a zapacis na jednu stranu a vyleze airbag von . ak mas na to iny system budem rad ak sem napises
Leden 17, 201015 r Tu mas temy aj fotky jak demontovat airbag. LINK: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=82260&hl=
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.