Martin Staníček Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 (editace) Ahoj..nezná nebo nemá někdo návod jak vede hadička k zadnímu odstřikovači..nebo neví jestli se dá vyměnit..praskla mi někde v prostřed zadních dveří, mysleno dveře za řidičem ne 5 dveře, protože mi teče voda někde ze spod a ještě se propíjí těsněním dvěří...budu rád za každou radu..a že to mám odpojit už mám uděláno.. Editováno: 6. Prosinec 2009, autor: Martin Staníček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Urcite to je prasknuta hadicka na ostrekovac???? Nie je to zatekanie cez dvere-dverny modul???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Staníček Vloženo 5. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Nie...protože s nádobky se voda strácí a na zadní okno ani kapka a opravdu to co teče smrdí jako voda do odstřikovaču a když jsem to zkoušel tak z nebe ani kapka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Pozri gumovu prechodku medzi karoseriou a 5.dverami-kufrom ci nie je tam zlomena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 este odhniva pri tele ostrekovaca, zhod dole tapec zadnych dveri a hned uvidis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Staníček Vloženo 5. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 ale to nepoteče až k zadním dveřím...to bych měl vodu v kufru...se kouknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Ahoj..nezná nebo nemá někdo návod jak vede hadička k zadnímu odstřikovači..nebo neví jestli se dá vyměnit..praskla mi někde v prostřed zadních dveří protože mi teče voda někde ze spod a ještě se propíjí těsněním dvěří...budu rád za každou radu..a že to mám odpojit už mám uděláno.. Ktore su u teba zadne dvere??? Lave zadne dvere alebo 5.dvere-kufor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Staníček Vloženo 6. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 no v tomhle případě to jsou dveře za řidičem..ne 5 dveře takže upřesňuji..neteče mi to do kufru ale do kabiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Za plastem který je vedle opěradla, je spojka pro zadní ostřikovač. Asi to tam máš rozpadlý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.