Publikováno Prosinec 5, 200915 r Ahoj..nezná nebo nemá někdo návod jak vede hadička k zadnímu odstřikovači..nebo neví jestli se dá vyměnit..praskla mi někde v prostřed zadních dveří, mysleno dveře za řidičem ne 5 dveře, protože mi teče voda někde ze spod a ještě se propíjí těsněním dvěří...budu rád za každou radu..a že to mám odpojit už mám uděláno.. Upraveno Prosinec 6, 200915 r od Martin Staníček
Prosinec 5, 200915 r Urcite to je prasknuta hadicka na ostrekovac???? Nie je to zatekanie cez dvere-dverny modul????
Prosinec 5, 200915 r Autor Nie...protože s nádobky se voda strácí a na zadní okno ani kapka a opravdu to co teče smrdí jako voda do odstřikovaču a když jsem to zkoušel tak z nebe ani kapka
Prosinec 5, 200915 r Pozri gumovu prechodku medzi karoseriou a 5.dverami-kufrom ci nie je tam zlomena.
Prosinec 5, 200915 r Ahoj..nezná nebo nemá někdo návod jak vede hadička k zadnímu odstřikovači..nebo neví jestli se dá vyměnit..praskla mi někde v prostřed zadních dveří protože mi teče voda někde ze spod a ještě se propíjí těsněním dvěří...budu rád za každou radu..a že to mám odpojit už mám uděláno.. Ktore su u teba zadne dvere??? Lave zadne dvere alebo 5.dvere-kufor.
Prosinec 6, 200915 r Autor no v tomhle případě to jsou dveře za řidičem..ne 5 dveře takže upřesňuji..neteče mi to do kufru ale do kabiny...
Prosinec 6, 200915 r Za plastem který je vedle opěradla, je spojka pro zadní ostřikovač. Asi to tam máš rozpadlý.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.