Johanson Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Zdravím Všechny Prosím o radu začlo mě nějak blbnout ABS.Když nastartuji motor tak kontrolka ABS,a Air bagu zhasne nějak opožděně než dřív.Někdy ABS nezhasne vůbec,nebo až za jízdy.Když se rozjíždím tak se začnou vydávat divné zvuky(připomíná mě to zvuk jako když pracuje ABS-takové chrochtání)¨Dělá to jenom při rozjezdu(zatím !)Také mě začli kolísat otáčky na volnoběh(někdy)Klapka vypadá čistě.Občas se kontrolka ABS zozsvítí,nebo zhasne za jízdy aniž bych sešlápl pedál brzdy.Nějak mě to nedává smysl,je to divné.Díky všem co by mohly pomoci [COLOR=blue]VLASTNÍM octavii 1.6 74 kw r.v.98[/color] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Dussič Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Prohlédni snímače na kolech možná ,že bude stačit je jen vyčistit. octavia 66KW r.2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Čau čistil jsem přední ,tak zkusím ještě zadní.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 nejdřív udělej diagnostiku....hodně ti to usnadní takhle na to budeš jen koukat......zrovna nedavno mě to také potkalo jedno čidlo ko....a abs nešlo....pořešeno koupeno nové.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 nejdřív udělej diagnostiku....hodně ti to usnadní takhle na to budeš jen koukat......zrovna nedavno mě to také potkalo jedno čidlo ko....a abs nešlo....pořešeno koupeno nové.... no však moje jste taky dělali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 30. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Dík všem bylo to PP čidlo-výmněna ,a OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Dela mi to to samý,byl jsem na diagnostice a mam spatny na pravym zadním kolu čidlo.Řekli mi v Havexu že nové čidlo stojí asi 2600 kč+půl hodina prace.Ještě to skusím vyčistit a pak uvidím.Stojí to opravdu tolik nebo ma někdo lepší cenu,dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 já měl čidla po 200,ale už nejsou. mám posledních 4 a ty si nechávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Jenom jedno prosim,mam octaviku r.v.98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Nedám.Mám dvě přední a dvě zadní a doma dvě auta co je mají.Hledej v Annonci.Myslím,že u autoKelly nebude drahé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Tak dobře,dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?kat=67& Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Čau přední stojí 950kč,a zadní 1300kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.