Duben 27, 200619 r Vnitřek vypadá dost dobře. Zadek by chtělo vzhledem k tmavé barvě nějak opticky "odlechčit", takhle to trochu připomíná starého Citroena s vyfouknutýmy vaky. A ty zadní kliky tam dle mě asi měly zůstat. Ale jinak dobrá práce!!
Květen 5, 200619 r Autor Díky všem za chválu ale i kritiku.. ikdýž zas moc záporů nebylo .. Příští týden nafotím interiér..
Květen 6, 200619 r Díky všem za chválu ale i kritiku.. ikdýž zas moc záporů nebylo .. Příští týden nafotím interiér.. Videl jsem nazivo interier, libovka... Ten kamos s tou Audinou taky!!! Mate to vymazleny panove!
Květen 8, 200619 r Moc hezké, hladně vnitřek. Jen těch kol bych se bál. Neříkej, že v zatáčce, když se ti zhoupne, že nechytáš o blatník.
Květen 9, 200619 r Autor Díky díky panové. Jo ta audi to je taková libovka vyhrál druhé místo mezi audi.. Jinak ten vnitřek bude snad tento týden dodělán jen čekám až dorazí alcantra abych mohl makat.. S těmi kola jsem v poho měl jsem tam gumy 225/40/18 a to fakt škrtalo teď tam jsou 215/35/18 lemy jsou vytaženy o 4 cm a ani ve 4 lidech když jsem naloženej tak to neškrtne..
Květen 16, 200619 r Máš nějaké zakřáplé kolečka, ne ? To se stávalo u těch malých angličáků : Jinak měsíce práce jsou vidět
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.