Sejis Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 celkově povedená-líbí-nepřehnané /krom klik zavař.to nemusím/ interiér mooc pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JVA Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Vnitřek vypadá dost dobře. Zadek by chtělo vzhledem k tmavé barvě nějak opticky "odlechčit", takhle to trochu připomíná starého Citroena s vyfouknutýmy vaky. A ty zadní kliky tam dle mě asi měly zůstat. Ale jinak dobrá práce!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Je to GUT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Díky všem za chválu ale i kritiku.. ikdýž zas moc záporů nebylo .. Příští týden nafotím interiér.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Krome predku je to pekny, dopredu bych mozna dal radeji cocky MILOTEC/HELLA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Díky všem za chválu ale i kritiku.. ikdýž zas moc záporů nebylo .. Příští týden nafotím interiér.. Videl jsem nazivo interier, libovka... Ten kamos s tou Audinou taky!!! Mate to vymazleny panove! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Moc hezké, hladně vnitřek. Jen těch kol bych se bál. Neříkej, že v zatáčce, když se ti zhoupne, že nechytáš o blatník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Díky díky panové. Jo ta audi to je taková libovka vyhrál druhé místo mezi audi.. Jinak ten vnitřek bude snad tento týden dodělán jen čekám až dorazí alcantra abych mohl makat.. S těmi kola jsem v poho měl jsem tam gumy 225/40/18 a to fakt škrtalo teď tam jsou 215/35/18 lemy jsou vytaženy o 4 cm a ani ve 4 lidech když jsem naloženej tak to neškrtne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Moc pěkné a co EXHAUST? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Máš nějaké zakřáplé kolečka, ne ? To se stávalo u těch malých angličáků : Jinak měsíce práce jsou vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 moc pekne neni co dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.