Ladik TDI Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Ahoj kluci mam problem se svojí octulí 1.9 TDI 81 kw . Včera mi náhodně začlo blikat žhavení při jízdě , ujel jsem asi 3km a vypl motor naložil jsem dítě a jel 3km domů. Doma jsem nechal auto běžet na volnoběch a začlo dělat divný zvuky tak sem motor vypl nasledně dvakrat nahodil a pak jsem už motor nenahodil .Napíchl jsem auto na vag a pořad mi to píše 17970-ovladač množství-horní dorazová hodnota a 17971-ovladač množství-spodní dorazova hodnota. A vypada že mi nejde nafta z čerpadla . Může mi prosím někdo poradit co stím ,ptal jsem se několika lidí a každý říká něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 sem se docetl ze to dela ventil N146 ale co to je a gde to je ti nepovim. Rekl mi to V.I.S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRAXMIRA Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Je to chyba nastavení množství paliva v hlavě vstřikovacího čerpadla, zkontrolovat kabeláž a konektor u čerpadla, ale asi to bude na repasi čerpadla. http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?...b8b40dd9a5f124f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.