Dodo-Kolín Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Díky, ale to jsou 1. 4x4 a i Haldex 1. generace. Myslím, že zde je odpověď: http://www.youtube.com/user/vorlajz#p/u/19/M6Tbm95IsuY (zadní pravé kolo se při rozjezdu rychleji otáčí než pravé přední). U OII to bude dělaný jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Jak je to u OII to nevím (ale zjistím). K tomu videu, ten rozdíl tam moc nevidím, ale pokud tam je, tak je to úplně v pořádku, bo v zadu je taky diferák, takže pokud bylo zadní levé přibržděno pomocí EDS, tak zadní pravé se musí točit dvojnásobnou rychlostí (chtělo by to pohled i z druhé strany. 4-kolkáři, co máte OII - jak to tedy je u vás... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 98% na zadek? a jak asi? I když se Haldex sepne bez prokluzu, tak je to max 50/50, bo je to udělaný mechanicky - co asi by tak dělalo přední pravé kolo? vždyť od tohoto kola je poháněný zadek (převodovka s kuželovým soukolím) - jestli někdo chce, pošlu brožuru jak funguje 4x4 u Octavie Clovek ze skodovackyho servisu mi rikal ze pry na zadek jde az 90 procent vykonu, nedela presne 4x4, takze nevedel kolik presne a je fakt, ze kdyz jsem veril kamosovi ze zacatku ze nepotrebuju zimaky u 4x4, tak kdyz jsem mel vzadu letni dost sjety, tak jsem se nekolikrat otocil kolem svy osy a to jsem nepridal ani moc plynu a nemel plnej rejd, takze tem vic procentum vykonu na zadek bych veril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 tak padlo rozhodnutí, haldex se uzamče napevno a budu měnit ojel s filtrem každých 5000km, co na to říkáte??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 podle mě pitomost a hlavně když to budeš mít napevno seplý je pak zbytečný něco měnit protože to nepotřebuje dobrej olej kvuli rozpínání a spínání spojky v haldexu toť muj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 tak mě jako moc nebaví spolehat na elektroniku kdy to sepne, potrebuju to mit sepnute pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 co říkáte na tohle?? http://www.sqsracing.com/produkt/314:406:haldex-regulator-controler-valve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.