Host Guest_P2M Vloženo 27. Duben 2006 Vloženo 27. Duben 2006 jdou měnit i gumy u Valeo Aero, ale nechápu jak zjistíte, že ty gumičky , co si koupíte jako "spare", budou kvalitní... Jedině tam dávat gumy od Škodifky...jinak k tý výměně - z 99% stejně jako Bosch Jak jsi na to prisel, ze jsou menit gumicky i u Valea - ja je mel rozdelany a tvrdim, ze ne... s přítelkyně bráchou jsem je zkracoval, protože na jeho auto nešlo sehnat správný provedení a gumička šla přitom ven Zkusim sehnat nějaký na výhoz a nafotit to Citovat
NoiseR Vloženo 27. Duben 2006 Vloženo 27. Duben 2006 jdou měnit i gumy u Valeo Aero, ale nechápu jak zjistíte, že ty gumičky , co si koupíte jako "spare", budou kvalitní... Jedině tam dávat gumy od Škodifky...jinak k tý výměně - z 99% stejně jako Bosch Jak jsi na to prisel, ze jsou menit gumicky i u Valea - ja je mel rozdelany a tvrdim, ze ne... s přítelkyně bráchou jsem je zkracoval, protože na jeho auto nešlo sehnat správný provedení a gumička šla přitom ven Zkusim sehnat nějaký na výhoz a nafotit to Zkratit ano, to je jasny, ale nechapu, jak sla gumicka ven, to jsem zvedavej Mozna zmenili vyrobu? Ale to se mi nezda - ty moje josu vazne jeden kus cely to raminko... Citovat
amogh Vloženo 28. Duben 2006 Autor Vloženo 28. Duben 2006 jdou měnit i gumy u Valeo Aero, ale nechápu jak zjistíte, že ty gumičky , co si koupíte jako "spare", budou kvalitní... Jedině tam dávat gumy od Škodifky...jinak k tý výměně - z 99% stejně jako Bosch ja sem si je koupil v interspare rikam ze sem to chtel zkusit takze sem neresil kvalitu gumicek ale to jestli tam vubec pujdou, a oni tam jsou a pekne stiraj :-) Citovat
Diamant Vloženo 29. Duben 2006 Vloženo 29. Duben 2006 Fabka2004 - ja som mal na Fabii tie ramienka aj aerolišty z Pola. Ale vtedy ešte nebola iná možnosť. Ale bolo to celkom elegantné. Foto sa dá vidieť na mojej stránke www.railweb.sk v sekcii Škoda. Ale čo, dám sem aj obr. Citovat
fabka2004 Vloženo 30. Duben 2006 Vloženo 30. Duben 2006 to uhlik (Diamant): to je ono, to je presne to co naše strana a vláda žáda. Presne o tento efekt mi ide, ale vidim ze by som to musel prerabat z Pola, hmm Citovat
Diamant Vloženo 5. Květen 2006 Vloženo 5. Květen 2006 Zase až taká tragédia to nebola. Vodičov som len rozdelil v pánte (odvŕtal nit) a urobil kombináciu, spodná časť z Fabie a horná z Pola. U spolujazdca som sa na to vybodol a v dielni mi odrezali ramienko a navarili vrch z Pola. Vybrúsil som, nafarbil som a už to fičí. Už by som tak robil aj ten vodičov. Menej práce a výsledok beztak perfektný. Citovat
Grygy Vloženo 19. Květen 2006 Vloženo 19. Květen 2006 Tak jsem konecne vyhodil vrzajici sterace a rubnul tam Aera od Bosche.Je to kua rozdil, muzu jen doporucit. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.