Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jdou měnit i gumy u Valeo Aero, ale nechápu jak zjistíte, že ty gumičky , co si koupíte jako "spare", budou kvalitní...:) Jedině tam dávat gumy od Škodifky...

jinak k tý výměně - z 99% stejně jako Bosch

Jak jsi na to prisel, ze jsou menit gumicky i u Valea - ja je mel rozdelany a tvrdim, ze ne...

s přítelkyně bráchou jsem je zkracoval, protože na jeho auto nešlo sehnat správný provedení a gumička šla přitom ven ;) Zkusim sehnat nějaký na výhoz a nafotit to ;)

jdou měnit i gumy u Valeo Aero, ale nechápu jak zjistíte, že ty gumičky , co si koupíte jako "spare", budou kvalitní...:) Jedině tam dávat gumy od Škodifky...

Jak jsi na to prisel, ze jsou menit gumicky i u Valea - ja je mel rozdelany a tvrdim, ze ne...

s přítelkyně bráchou jsem je zkracoval, protože na jeho auto nešlo sehnat správný provedení a gumička šla přitom ven ;) Zkusim sehnat nějaký na výhoz a nafotit to ;)

Zkratit ano, to je jasny, ale nechapu, jak sla gumicka ven, to jsem zvedavej :) Mozna zmenili vyrobu? Ale to se mi nezda - ty moje josu vazne jeden kus cely to raminko...

• Autor

ja sem si je koupil v interspare :smich:

rikam ze sem to chtel zkusit takze sem neresil kvalitu gumicek ale to jestli tam vubec pujdou, a oni tam jsou a pekne stiraj :-)

Fabka2004 - ja som mal na Fabii tie ramienka aj aerolišty z Pola. Ale vtedy ešte nebola iná možnosť. Ale bolo to celkom elegantné. Foto sa dá vidieť na mojej stránke www.railweb.sk v sekcii Škoda.

Ale čo, dám sem aj obr.

post-5-1146345603.jpg

to uhlik (Diamant):

to je ono, to je presne to co naše strana a vláda žáda.

Presne o tento efekt mi ide, ale vidim ze by som to musel prerabat z Pola, hmm :huh:

Zase až taká tragédia to nebola. Vodičov som len rozdelil v pánte (odvŕtal nit) a urobil kombináciu, spodná časť z Fabie a horná z Pola. U spolujazdca som sa na to vybodol a v dielni mi odrezali ramienko a navarili vrch z Pola. Vybrúsil som, nafarbil som a už to fičí. Už by som tak robil aj ten vodičov. Menej práce a výsledok beztak perfektný.

• 2 týdny později...

Tak jsem konecne vyhodil vrzajici sterace a rubnul tam Aera od Bosche.Je to kua rozdil, muzu jen doporucit.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.