Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim.

Jelikož s elektrikou nemám špatný zkušenosti, tak přesto moc velký kamarádi nejsme.Měl jsem v autě obyčejnou sirénu kde bylo nahranejch 5 tónů.Bylo to jen pro srandu, ale nějak začala zlobit tak jsem ji odpojil a pořídil si originál policejní s pořádným reprákem a ovládací jednotkou.Chci se zeptát vás jako odborníků kam ji nejlíp připojit ke šťávě.Tu předchozí jsem měl připojenou na osvětlení zapalovače takže hrála jen když jsem měl rozsvíceno a po nějaký době začala blbnnout, ale taky stála pár stovek tahle je profi za pár tis..Poraďtě kam ji nejlíp připojit.

na baterku ako origo.

• 2 týdny později...
  • Autor

Myslíš jako natvrdo na baterku???Ovládací jednotka je přidělaná vedle defenda u sedačky spolujezdce, ale nenapadá mě kam jinam to nejblíž připojit ke šťávě.Ten zapalovač nevim no.Ještě mě napadlo nepřipojovat to na osvětlení zapalovače, ale přímo na stálejch 12V co de do zapíku.co???

A ještě jedna věc pokud ta ovládací jednoka má vlastní pojstkové pouzdro tak další pojstku nemusim řešit že???

Upraveno od petr.s

Podle prikonu bud od zapalovace nebo primo od baterky, resp. plusu na privodu pojistkoveho panelu. Extra pojistka je zbytecna.

Zapalovač Ti nestačí?

• 1 měsíc později...

Já mám taky sirénu, a protože má docela odběr, je rovnou na baterku.. sice se tahaly dráty, ale co se dá dělat. Pojistka je většinou přímo v ovládací krabici schovaná. Já mám O1 1999 a mám ovládací panel namontovaný nad klimou, pod radiem.

kdybys chtěl fotku, pošli SZ. zdar

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.