Rass Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Čim konzervujete Alu kola aby po vyčištění vydržely déle pěkné nebo šly aspoň snadněji opláchnout? Jde mi taky o vnitřní část, která se dá vyčistit po sundání z auta, ale za provozu se tam jen usazuje binec z brzd. Doporučíte něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_pietrooo Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Cau kup si pripravek od velvany na cisteni litych kol je to fakt super nastrikas nechas 3 minuty a splachnes fakt bomba! a je taky good odmastit brzdy pripravkem na to tim to jeste prodlouzis! da se to koupit na kazde benzine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 , taky je celkem vpoho vzít i kola leštěnkou na lak, pak špína tolik nedrží , a všechny ty přípravky na kola(mycí) taky nejsou moc extra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Nějaký prostředek na čištění kol a poklic. Já používám čistič kol od Ma-Fry. Cena cca 150,-Kč, spokojenost. Nastříkáš, necháš chvíli působit a důkladně opláchneš vodou. No a ideální by asi bylo, když už budou takhle čisté, ještě je něčím nakonzervovat, třeba tak, jak píše Kláca a bude lesk jako blesk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 27. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 jasně chlapi, asi sem to špatně popsal, s čištěním nemám problém, to se mi z vnějšku daří docela hezky, čistič disků od Den Braven, ale vnitřky to je ten problém, neboť ty jsem teď než přehodím gumy krasně "vydrbal", ale dlouho to nevydrží a zasere se to, pak se tam už nedostanu a celé léto jezdím s jakoby černými vnitřky alu kol, proto se ptám na konzervaci, aby případná vapka aspoň trochu dokázala ten sajrajt z destiček spláchnout. Slyšel jsem že Sonax údajně něco takového má, proto jsem to sem hodil, jestli má někdo s něčím takovým zkušenosti a jestli to hlavně funguje, nebo se trápím touto myšlenkou zbytečně a jsou to jen vyhozené many. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 tak ten micí sajrajt nastříkej i dovnitř disku a pak to proper wapkou, a bude to čistý-na to byly dobrý sedumnáctky, tam sem si vnitřky vpoho vymyl rukama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.