Přejít na obsah

Konzervace Alu kol


Rass

Doporučené příspěvky

Čim konzervujete Alu kola aby po vyčištění vydržely déle pěkné nebo šly aspoň snadněji opláchnout? Jde mi taky o vnitřní část, která se dá vyčistit po sundání z auta, ale za provozu se tam jen usazuje binec z brzd. Doporučíte něco?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host Guest_pietrooo

Cau kup si pripravek od velvany na cisteni litych kol je to fakt super nastrikas nechas 3 minuty a splachnes fakt bomba! a je taky good odmastit brzdy pripravkem na to tim to jeste prodlouzis! da se to koupit na kazde benzine

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějaký prostředek na čištění kol a poklic. Já používám čistič kol od Ma-Fry. Cena cca 150,-Kč, spokojenost. Nastříkáš, necháš chvíli působit a důkladně opláchneš vodou. No a ideální by asi bylo, když už budou takhle čisté, ještě je něčím nakonzervovat, třeba tak, jak píše Kláca a bude lesk jako blesk... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasně chlapi, asi sem to špatně popsal, s čištěním nemám problém, to se mi z vnějšku daří docela hezky, čistič disků od Den Braven, ale vnitřky to je ten problém, neboť ty jsem teď než přehodím gumy krasně "vydrbal", ale dlouho to nevydrží a zasere se to, pak se tam už nedostanu a celé léto jezdím s jakoby černými vnitřky alu kol, proto se ptám na konzervaci, aby případná vapka aspoň trochu dokázala ten sajrajt z destiček spláchnout. Slyšel jsem že Sonax údajně něco takového má, proto jsem to sem hodil, jestli má někdo s něčím takovým zkušenosti a jestli to hlavně funguje, nebo se trápím touto myšlenkou zbytečně a jsou to jen vyhozené many.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...