Losky83 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Ahoj, občas se mi stane, že nastartuju (většinou po 2 dnech stání) a tak 15m nejde posilovač a kontrolky budíky svítí z půlky. Taky mi začala skřípat volnoběžka alternátoru, auto má natočíno 195tis km a alternátor je původní. Mám možnost teď koupit nový altík i s volnoběžkou, tak do toho půjdu, je to za pakatel, ale víc mi je divné to servo. Podle mě špatně dobíjí alternátor a občas nemá energii na posilovač, je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 vag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Vag neukazuje nic, to bych to musel mít zrovna připojený a to je náhoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Take bych to tak tipoval, nekdy mi pri poklesu otacek kratkodobe "vytuhne" servo - nema dost proudu. Zadna kontrolka neblikne a ani nezaznamena chybu na diagnostice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 22. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Jsem rád, že v tom nelítám sám:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gzolee Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 No nejsi sam mam to iste a koupil sem novy alternator a to iste zase napul topeni svetla a uz to ani nestartuje pomoc vag ziadne kody nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 (editace) Zkontroloval bych kabeláž /spoje, snímač/, někde asi bude úbytek když vypadává... Baterka drží? Editováno: 23. Prosinec 2009, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 29. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Taky bych to viděl na problém někde jinde, mě po nastartování jde hned na baterku 14,4V. Stačí přidat plyn a servo hned jede, tak nevím. Zatím jezdím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.