dattel Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 http://www.autorevue.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=8233 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Dopravní policisté mě pěkně ser..u. Některé jejich výklady některých zákonů či ustanovení jsou poněkud, řekněme svérázná a u soudu by s tím měli hodně velký problém obstát. Měl jsem s nimi bohužel taky nemalý problém a u soudu byli ty jejich teorie v pytli. Někdy jen těží z nevědomosti řidičů a dělají z nich hlupáky BTW: Pokud vletíte někdo do neoznačeného výmolu, díry, tak určitě zavolejte nehodáře a trvejte na nafocení a sepsání protokolu. Máte velice reálnou šanci vymáhat náhradu škody po správci komunikace. Proto taky silničáři s velikou oblibou řeší výtluky osazením značky označující výmoly a ev.sníženou rychlostí, protože když si někdo v takto označeném úseku rozbije auti, udělají na něj dlouhý nos, protože je to označeno... Pokud to neoznačí, jsou sami proti sobě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Hmm...dobrý to vědět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 To je fakt hustý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Dopravní policisté mě pěkně ser..u. Některé jejich výklady některých zákonů či ustanovení jsou poněkud, řekněme svérázná a u soudu by s tím měli hodně velký problém obstát. Měl jsem s nimi bohužel taky nemalý problém a u soudu byli ty jejich teorie v pytli. Někdy jen těží z nevědomosti řidičů a dělají z nich hlupáky BTW: Pokud vletíte někdo do neoznačeného výmolu, díry, tak určitě zavolejte nehodáře a trvejte na nafocení a sepsání protokolu. Máte velice reálnou šanci vymáhat náhradu škody po správci komunikace. Proto taky silničáři s velikou oblibou řeší výtluky osazením značky označující výmoly a ev.sníženou rychlostí, protože když si někdo v takto označeném úseku rozbije auti, udělají na něj dlouhý nos, protože je to označeno... Pokud to neoznačí, jsou sami proti sobě... Presne tak, v Brne jsem vjel do neoznaceneho vymolu a zavolal Policii. Sepsali jsme protokol a jeste mi poradili kam se obratit kvuli uhrade skody. Znicenou pneumatiku, serizeni geometrie a prezuti mi pak Sprava silnic Brno uhradila v plne vysi bez jakychkoliv problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerrrrri Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Dopravní policisté mě pěkně ser..u. Některé jejich výklady některých zákonů či ustanovení jsou poněkud, řekněme svérázná a u soudu by s tím měli hodně velký problém obstát. Měl jsem s nimi bohužel taky nemalý problém a u soudu byli ty jejich teorie v pytli. Někdy jen těží z nevědomosti řidičů a dělají z nich hlupáky BTW: Pokud vletíte někdo do neoznačeného výmolu, díry, tak určitě zavolejte nehodáře a trvejte na nafocení a sepsání protokolu. Máte velice reálnou šanci vymáhat náhradu škody po správci komunikace. Proto taky silničáři s velikou oblibou řeší výtluky osazením značky označující výmoly a ev.sníženou rychlostí, protože když si někdo v takto označeném úseku rozbije auti, udělají na něj dlouhý nos, protože je to označeno... Pokud to neoznačí, jsou sami proti sobě... Dobrá rada nad zlato...jen snad...tím nehodářem myslíš koho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Dopravní policisté mě pěkně ser..u. Některé jejich výklady některých zákonů či ustanovení jsou poněkud, řekněme svérázná a u soudu by s tím měli hodně velký problém obstát. Měl jsem s nimi bohužel taky nemalý problém a u soudu byli ty jejich teorie v pytli. Někdy jen těží z nevědomosti řidičů a dělají z nich hlupáky BTW: Pokud vletíte někdo do neoznačeného výmolu, díry, tak určitě zavolejte nehodáře a trvejte na nafocení a sepsání protokolu. Máte velice reálnou šanci vymáhat náhradu škody po správci komunikace. Proto taky silničáři s velikou oblibou řeší výtluky osazením značky označující výmoly a ev.sníženou rychlostí, protože když si někdo v takto označeném úseku rozbije auti, udělají na něj dlouhý nos, protože je to označeno... Pokud to neoznačí, jsou sami proti sobě... Dobrá rada nad zlato...jen snad...tím nehodářem myslíš koho? Nehodovku Policie ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HARVY Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 tu tabulu tam postavili len koli tomu betonovemu podkladu...inak by mozno je.la do jarku a nebola by vidiet vobec... ...lepsie toto ako nic a podla mna je to dobre viditelne a mozte byt radi ze to tak je.. u nas sa takymito vecami ani netrapia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.