kahuda Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Zdravím , chtěl bych se zeptat , po výměně těsnění pod hlavou a termostatu jsem si všiml , že do vyrovnávací nádržky neteče tou slabou hadičkou kapalina , jako předtím , nebo to dělá až když to tam pustí termostat , ale myslím , že motor byl ohřátý dost . Sundal jsem tu hadičku , fouk do ní a pak to začalo proudit , ale druhý den , když jsem na to koukal , tak to zase tudy neteklo . Mám s tím něco dělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.34 Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Zdravím , chtěl bych se zeptat , po výměně těsnění pod hlavou a termostatu jsem si všiml , že do vyrovnávací nádržky neteče tou slabou hadičkou kapalina , jako předtím , nebo to dělá až když to tam pustí termostat , ale myslím , že motor byl ohřátý dost . Sundal jsem tu hadičku , fouk do ní a pak to začalo proudit , ale druhý den , když jsem na to koukal , tak to zase tudy neteklo . Mám s tím něco dělat ? máš dobre založený termostat tým odvzdušnovacím otvorom hore? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda Vloženo 19. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 máš dobre založený termostat tým odvzdušnovacím otvorom hore? Já to nedělal , to mi dělal známý v servisu, takže snad ano , jde mi o to jestli tou slabou hadičkou má normálně něco protejkat , ale asi ne je to zřejmě jen na případný přetlak v systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.34 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Já to nedělal , to mi dělal známý v servisu, takže snad ano , jde mi o to jestli tou slabou hadičkou má normálně něco protejkat , ale asi ne je to zřejmě jen na případný přetlak v systému. keď sa Ti to neprehrieva,dobre topí a netratí kapalina,tak by som to neriešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 (editace) keď sa Ti to neprehrieva,dobre topí a netratí kapalina,tak by som to neriešil Máš pravdu , já sem to ale ještě pořádně neprojel, jen po městě , neměl jsem čas a jak je ta strašná zima tak to ani pořádně tím popojížděním neohřeju , mě jen zajímalo jak to funguje , jinak to budu samozřejmě sledovat . Editováno: 21. Prosinec 2009, autor: kahuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAUpick Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Preco by sa ti to nemalo zohriat v zime? Myslim ze pre teploty v spalovacom priestore je vonkajsia teplota +-30st. zanedbatelna. Aj na volnobehu sa ti pri -10st. zopne ventilator chladica. Sice to trva dlhsie ako v lete, ale o to tu nejde. Jazda v meste motor dostatocne prehreje aj ked je -20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda Vloženo 22. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Vyřešeno , už sem to projel víc a ohřál pořádně a funguje to ok . Po otevření termostatu odtéká do vyrovnávací nádržky tou slabou hadičkou . Tak to bylo i před výměnou termostatu tak je to asi dobře . Všem děkuji za příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.