Publikováno Prosinec 18, 200915 r prosim o pomoc jak odpojit v aute DO, podarilo se mi v nasi male vesnicce ztratit dalkovy ovladac tak bych to rad nejak deaktivoval nez se mi zacnou ztracet veci z auta bude stacit jen nejaka pojistka ci vytahnout komfortku ? prosim poradte, nevyznam se v tom, diky
Prosinec 18, 200915 r To jako vystřelovací klíč, nebo pevný klíč s ovládáním nebo jen ten přívěsek, nebo něco neoriginál? Jestli je to origo a máš další ovladač tak to spolu znova naučit a ten ztracený se tím deaktivuje ...
Prosinec 18, 200915 r Autor To jako vystřelovací klíč, nebo pevný klíč s ovládáním nebo jen ten přívěsek, nebo něco neoriginál? Jestli je to origo a máš další ovladač tak to spolu znova naučit a ten ztracený se tím deaktivuje ... nemam bohuzel zadny jiny ovladac, je to pevny klic a bokem byl ovladac s jedinym tlacitkem a napisem meta system
Prosinec 18, 200915 r Kupis sadu zamkou +vymenit. Kupit novy ovladac k mete +prekodovat abi sa nedalo zo starym D.O.otvorit auto.
Prosinec 19, 200915 r překodovat Metu je trochu problem musí jednotka i s ovladačema ven a poslat do Mety dělal sem to jednou a fajn opruz zákazník auto potřeboval takže se muselo všechno zapojit tak aby to šlo jak má bez odpojení alarmem a pak zase znova tak aby byl alarm funkční
Prosinec 19, 200915 r nakodovat ovladace - muzu poradit bez demontaze - META s jed. tlac. - jen SZ foto jednotky a dalk. Upraveno Prosinec 19, 200915 r od Host
Prosinec 19, 200915 r na Octaviích byla, ale řj v houkačce se záložním zdrojem tohle na to nevypadá, ale pokud mu pomužeš jen dobře
Prosinec 20, 200915 r Autor NOTOBI: On nema original alarm Skoda. Ma tam dorabany alarm. momentalne nechci resit novy alarm, DO, ci klice s DO. Takze odpojeni jen treba pojistkou nehrozi ?
Prosinec 20, 200915 r PAHEJL: NECITUJ PRISPEVKY!!!! PRECITAJ SI PRAVIDLA FORA!!!! Stratil si komplet kluce od auta alebo len D.O. META???
Prosinec 20, 200915 r NOTOBI: On nema original alarm Skoda. Ma tam dorabany alarm. ale já psal o dodělávaný Metě snad vim co sem dával do aut nemyslíš?
Prosinec 21, 200915 r do Octavie se daval original autoalarm ze skoda prislusenstvi - Meta, dokonce byl i na DO znak Skoda i Meta... To snad vsichni vite... napriklad ho maji moji rodicove... sirena tam je taky, blizko posilovace....
Prosinec 21, 200915 r Autor vim pouze o Centrálu, alarm to urcite nema, neni sirena a ani se nam to nikdy nepodarilo uvest v provoz ze by se aspon zapnuli blikače či troubení nebo něco co by s tím souviselo.. A na DO urco nebyl znak skoda (pokud nebyl jen dolepeny a neupadl) , jen vyrazeny logo meta system ze zadni strany, bohuzel s predchozim majitelem nejsem v kontaktu tam nevim co s tim vyvadel, ci kdo co montoval
Prosinec 21, 200915 r tak jestli to je jen dálka odpojit a dodat novou buď origo sadu nebo jinýho výrobce u origo sady máš klid že je to i s návodem a připravenou elektrikou http://new.skoda-auto.com/cze/service/acce...fc%3d0000000052
Listopad 12, 201212 r nakodovat ovladace - muzu poradit bez demontaze - META s jed. tlac. - jen SZ Jak to mam nakodovat ? Díky za radu !!! Upraveno Listopad 12, 201212 r od Wojnar Nauč se požívat "citace"!
Listopad 19, 201212 r nakodovat ovladace - muzu poradit bez demontaze - META s jed. tlac. - jen SZ Upraveno Listopad 20, 201212 r od Poldaa
Listopad 29, 201212 r Zdravím vás lidi, já bych se chtěl zeptat jestli mi bude fungovat tady toto: http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/3394-originalni-dalkove-ovladani/ Do mé Octavi I předface. Mám centrál, ale to je asi tak vše. Můžete mi poradit někdo kdo se v tom vyzná? Děkuji
Listopad 30, 201212 r Luke.Kraut jde to stačí vyměnit komfotku já to taky dělal tady něco nebo tady nebo tady stačí hledat :kol-28:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.