Dodo-Kolín Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Více zde: http://www.novinky.cz/krimi/187278-policis...zce-zranil.html Co jiného s nima? Střílet a hotovo! Já jsem pro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satfan Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Já jsem také pro ale oba dva je měl zastřelit co s takovíma ..... akorát je potom musíme živit když jsou na dovolené za mřížema nakonec to ještě dopadne tak že budou toho policistu popotahovat a nebo soudit hol tady je na tom v tomto státě grázl líp než slušnej člověk bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Přesně tak.... Policajt by měl dostat medaili! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 já jsem taky pro, aspoň si to ostatní uvědomý a budou vědět co je může čekat a dají pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Jen aby to ten policajt neodnes, jinak souhlasím s jeho postupem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thovt Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Dobre ten policajt urobil. Všetkých zlodejov postrielať - povešať. Len sa mi nepáči, že bolo začaté trestné stíhanie policajta za ublíženie na zdraví s následkom smrti a o trestnom stíhaní za krádež auta nepíšu nič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 (editace) Toto je standartní postup v trestním řízení, samozřejmě bude zahájeno i proti pachatelům trestné činnosti-tedy zlodějům. V případě toho mrtvého-tam to bude odloženo. Jinak se vždy musí prověřit oprávněnost použití zbraně u policisty-to by si potom mohli policajti střílet, jak by je napadlo-a to by se asi občanovi nelíbilo. Každopádně by to měl ten policista uhrát na nutnou obranu. Editováno: 19. Prosinec 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 No jasny ze by to meli brat jako jeho obranu. Sak ho ten corkar mlatil za jizdy a taky by ho mohli pri prvni prilezitosti ocesat nekde o strom nebo jine auto. Ja mu fandim, je to jeden z mala policistu, co se drzi hesla pomahat a chranit. Meki by mu za odmenu dat zajezd nekam na malorku , na zotavenou. A taky by mu meli zvednout plat. Proste je to pan policajt a ja smekam. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 ale aby ten cajt nedostal vyhazov, protože víme, jak to někteří ostatní policajti maj s kamarádstvím ke zlodějům. jinak zloděje střílet nebo sekat ruce jako dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.