FUGAS Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Už delší dobu si pohrávám s myšlenkou na mírné zatmavení zadních světel. Velmi lehce bych stříknul černým Motipem červenou část těch světel tak, aby došlo k mírnému zakouření (žádnou neprůhlednou centimetrovou vrstvu laku). Zpátečku a blinkr bych nechal tak jak jsou. Myslím, že k mé barvě (graphit) by se to hodilo. Mám ale trochu obavy z bodového systému, protože jak znám naší policii, tak spolu s novým silničním zákonem se vyrojí do ulic a budou hledat sebemenší zámiňku u udělení pokuty. Jinak ten spray už z dřívějška mám, takže by mě to nestálo žádné peníze, jen trochu práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Přesně na to jsem se chtěl zeptat já... Taky nevím, co na to poldové... Jo, a myslíte, že k bílé by se mírné zatmavení hodilo?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 26. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 K bílé (a černé) barvě by se taky hodilo stříknout jenom blinkr a zpátečku červeně a mít ty světla celá červená. Tak jsem to měl na BMW (bylo stříbrné) a vypadalo to moc dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerrrrri Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Já to měl stříklé takhle a nikdy jsem s tím žádný problém neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Já to měl stříklé takhle a nikdy jsem s tím žádný problém neměl. No, takhle to chci ja, akorat ze ja mam bilou barvu karoserie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Wertheim: Pokud bys mel i pocni blinkry zatmavene, pak by to mohlo byt celkem good... mel jsem to taky, ale nelibilo se mi to tak jsem to sundal... Stale si ale s tou myslenkou pohravam, ze bych to striknul...uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Wertheim: Pokud bys mel i pocni blinkry zatmavene, pak by to mohlo byt celkem good... mel jsem to taky, ale nelibilo se mi to tak jsem to sundal... Stale si ale s tou myslenkou pohravam, ze bych to striknul...uvidime... To jsi sundal lak, nebo světla ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 K bílé (a černé) barvě by se taky hodilo stříknout jenom blinkr a zpátečku červeně a mít ty světla celá červená. Tak jsem to měl na BMW (bylo stříbrné) a vypadalo to moc dobře. No, nejsem si jist, jestli by to nevypadalo blbě... Nevíš, jestli to někdo má na fabce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 K bílé (a černé) barvě by se taky hodilo stříknout jenom blinkr a zpátečku červeně a mít ty světla celá červená. Tak jsem to měl na BMW (bylo stříbrné) a vypadalo to moc dobře. No, nejsem si jist, jestli by to nevypadalo blbě... Nevíš, jestli to někdo má na fabce?? Co takhle vyzkoušet jakoukoliv variantu na tvém autě ve Photoshopu a nemusíš nikde hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Wertheim: Sundal jsem jen barvu... Uplne idealne to slo dolu odlakovacem na nehty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 K bílé (a černé) barvě by se taky hodilo stříknout jenom blinkr a zpátečku červeně a mít ty světla celá červená. Tak jsem to měl na BMW (bylo stříbrné) a vypadalo to moc dobře. No, nejsem si jist, jestli by to nevypadalo blbě... Nevíš, jestli to někdo má na fabce?? Co takhle vyzkoušet jakoukoliv variantu na tvém autě ve Photoshopu a nemusíš nikde hledat Mnel jsem pouze trial verzi... ta uz nejde (byla na 20 dni, tusim...) Kde stáhnout plnou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Jo a jeste dotaz: Prodává se sprej speciálně na světla?? Asi to zkusim stříknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 K bílé (a černé) barvě by se taky hodilo stříknout jenom blinkr a zpátečku červeně a mít ty světla celá červená. Tak jsem to měl na BMW (bylo stříbrné) a vypadalo to moc dobře. No, nejsem si jist, jestli by to nevypadalo blbě... Nevíš, jestli to někdo má na fabce?? Jestli to má někdo na fábii nevím, podle mě by to k určitým barvám (a právě i k bílé) vypadalo dobře, ale každému se samozřejmě líbí něco jiného. Jinak ten sprej speciálně na světla se prodává, doporučuju značku Motip (dělají černý a červený). Viděl jsem i od jiné značky, ale bylo to takové matné a nevypadalo to moc dobře. Jinak se speciálně na tento druh laku prodává i odstraňovač pro případ nespokojenosti (ať tvojí, nebo policajtů). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 K bílé (a černé) barvě by se taky hodilo stříknout jenom blinkr a zpátečku červeně a mít ty světla celá červená. Tak jsem to měl na BMW (bylo stříbrné) a vypadalo to moc dobře. No, nejsem si jist, jestli by to nevypadalo blbě... Nevíš, jestli to někdo má na fabce?? Jestli to má někdo na fábii nevím, podle mě by to k určitým barvám (a právě i k bílé) vypadalo dobře, ale každému se samozřejmě líbí něco jiného. Jinak ten sprej speciálně na světla se prodává, doporučuju značku Motip (dělají černý a červený). Viděl jsem i od jiné značky, ale bylo to takové matné a nevypadalo to moc dobře. Jinak se speciálně na tento druh laku prodává i odstraňovač pro případ nespokojenosti (ať tvojí, nebo policajtů). Tak to do toho asi pujdu... co ty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Wertheim: Ten sprej na svetla sezenes v Bamaxu/Bauhausu/Obi... cena cca 150,- Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Wertheim: Ten sprej na svetla sezenes v Bamaxu/Bauhausu/Obi... cena cca 150,- Kc Ok..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Tak to do toho asi pujdu... co ty?? Pořád o tom přemýšlím, ale asi to zkusím a při nejhorším to z toho zase sundám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Fugas: uvidis sam jake to bude... jak jsem psal na odstraneni je pak nejlepsi odlakovac na nehty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Crake: Jo díky, ale já mám i ten odstraňovač. Takže jsem plně vybaven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 No to teda nedělej... 1/ mě se to nelíbí 2/ at je to mírně nebo více zatmavený není vidět brzda... 3/když je to jen mírně aby to byo vidět tak to není hezký 4/když tě někdo napalí a bude trochu mazanej tak řekne já to neviděl... a cvakáš všechno ty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 No to teda nedělej... 1/ mě se to nelíbí 2/ at je to mírně nebo více zatmavený není vidět brzda... 3/když je to jen mírně aby to byo vidět tak to není hezký 4/když tě někdo napalí a bude trochu mazanej tak řekne já to neviděl... a cvakáš všechno ty... Když tě někdo napálí, tak vylezeš ven, vyndáš z přístrojovky odlakovač na nehty, hadřík a drhneš a drhneš, než přijedou policajti.. Až přijedou, světla budou jako nová... Ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Je to prasárna a ani to není hezký. Radši kup jiná světla. Takhle ti akorád někdo zaparkuje do kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Je to prasárna a ani to není hezký. Radši kup jiná světla. Takhle ti akorád někdo zaparkuje do kufru ... Jenže čirá optika stojí okolo 7000.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 4/když tě někdo napalí a bude trochu mazanej tak řekne já to neviděl... a cvakáš všechno ty... To mě taky napadlo, že by se na tom mohl někdo otáčet, to by mě zajímalo, co na to pojišťovna. Zabiak: Ještě jsem hezká neoriginální světla na fábii combi neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Je to prasárna a ani to není hezký. Radši kup jiná světla. Takhle ti akorád někdo zaparkuje do kufru ... Jenže čirá optika stojí okolo 7000.... 4500,- ty co má laky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.