HonzaV Vloženo 5. Květen 2006 Autor Vloženo 5. Květen 2006 Díky za názory. Uvidím na diagnostice, ale nejdřív si musím zbastlil OBD kabel A poradí mi někdo, kde seženu třeba VAG COM? A další věc, seženu novej pytel ke spolujezdci třeba na burze? Díky za rady Citovat
TomasB Vloženo 5. Květen 2006 Vloženo 5. Květen 2006 elektrostatika ???tobě už elektrostatikou vyletěl pytel ??? (v autě) ani mimo auto Citovat
TomasB Vloženo 5. Květen 2006 Vloženo 5. Květen 2006 Díky za názory. Uvidím na diagnostice, ale nejdřív si musím zbastlil OBD kabel A poradí mi někdo, kde seženu třeba VAG COM? A další věc, seženu novej pytel ke spolujezdci třeba na burze? Díky za rady možná i přímo ten svůj Citovat
HonzaV Vloženo 5. Květen 2006 Autor Vloženo 5. Květen 2006 Díky za názory. Uvidím na diagnostice, ale nejdřív si musím zbastlil OBD kabel A poradí mi někdo, kde seženu třeba VAG COM? A další věc, seženu novej pytel ke spolujezdci třeba na burze? Díky za rady možná i přímo ten svůj To je taky dost možný! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.