ibeu Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 (editace) Ahoj fandove, mel bych otazecku, koupil jsem si 1.8 T v automatu, r.v. 2002, najeto 70.000 km. Po 200km od koupi se mi rozsvitila kontrolka elektroniky motoru. Uz jsem zaplatil 5.000,- Kc na Jarove v autorizovanem servisu v Praze a vymenili mi jednu podtlakovou hadicku a jednu pretesnili. Maji sporadickou zavadu z VAGu (prilis bohata smes) asi nejaka jina rozpadla 8 leta hadicka (zitra mi overi dalsi dve co vedou k turbu), ale dle testu to vaha vzduchu neni. Lambda sonda je take rok stara, takze nevim, v servisu uz je to tyden, najeli s tim 700km a porad to sviti. Nevite nahodou nekdo cim by to mohlo byt? Napada me logicky palivovy system, ale cerpadlo ocistili a nadrz je cista, jedine ty hadicky, kdyz ne vaha vzduchu, turbo je v poradku a motor je velice zachovaly, je to Ambiente vybava v svetle kuzi (Laurin & Klement), nerad bych se toho zbavil, ale vazne nemuzu rict ze Skoda je spolehlnivy vuz, jelikoz toto jsem u tak zachovaleho auta vazne necekal. Neni to chipnute a ma to pravidelny autorizovany servis a jsem 2. majitel. Predem diky za vase rady. dzulek Editováno: 21. Prosinec 2009, autor: ibeu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fakieVW Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Co to je za typ motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Třeba regulátor tlaku paliva, nebo netěsní vstřik ventil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ibeu Vloženo 24. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 Co to je za typ motoru? Je to 1.8 Turbo /110kw (nechipnute) nakonec mi nasli dalsi zpuchrelou hadicku a k tomu jednu spatne tesnici na nejaky kovovy krouzek, zatim jsem s tim ujel 200km po dalnici prumer 150km/hod, parkrat jsem zkusil Kickdown a zatim drzi, tak to snad bude v pohode a vypada to, ze za to opravdu mohli hadicky a nasavany vzduch navic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.