hudra Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Ahoj, mám supaII kombi cca týden a nemůžu nikde v nastavení nalézt jak zapnout informační displej vzadu (mezi předními sedadly). Na displeji se mají zobrazovat hodiny a teplota venku. Dík Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Nejde to nastavit, ma to byt porad zaple. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mgazda Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 doplnim: pokud neni neco u combi jinak (pravdepodobne ne), pak je to asi zavada displaye. Navstiv servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 29. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 doplnim: pokud neni neco u combi jinak (pravdepodobne ne), pak je to asi zavada displaye. Navstiv servis. jj už jsem volal do servisu, mám s tím přijet :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 7. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Ahoj,mám supaII kombi cca týden a nemůžu nikde v nastavení nalézt jak zapnout informační displej vzadu (mezi předními sedadly). Na displeji se mají zobrazovat hodiny a teplota venku. Dík Michal takže opraveno - nebyl zapojený kabel na svorkovnici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 to je první kombajn SII tady ? Já ho vlastně naživo ještě ani neviděl. Dej sem nějaký fotky. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 11. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2010 to je první kombajn SII tady ? Já ho vlastně naživo ještě ani neviděl. Dej sem nějaký fotky. Dík no problem, ale teď to mám šíleně špinavý a do myčky to nemá cenu, jakmile to umeju, něco pošlu, zajímá tě něco konkrétně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 jak už jsm psal v jiným tématu, špinavý auta se nefotěj, tak to nech zatím koňovi Nic konkrétního mně až tak nezajímá, jen prostě chci to auto vidět, protože jsem se do něj původně nějak zakoukal, ale to už je bohužel historie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.