Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

mám supaII kombi cca týden a nemůžu nikde v nastavení nalézt jak zapnout informační displej vzadu (mezi předními sedadly). Na displeji se mají zobrazovat hodiny a teplota venku.

Dík Michal

Vloženo
doplnim: pokud neni neco u combi jinak (pravdepodobne ne), pak je to asi zavada displaye. Navstiv servis.

jj už jsem volal do servisu, mám s tím přijet :-(

• o 2 týdny později...
Vloženo
Ahoj,

mám supaII kombi cca týden a nemůžu nikde v nastavení nalézt jak zapnout informační displej vzadu (mezi předními sedadly). Na displeji se mají zobrazovat hodiny a teplota venku.

Dík Michal

takže opraveno - nebyl zapojený kabel na svorkovnici...

Vloženo
to je první kombajn SII tady ? Já ho vlastně naživo ještě ani neviděl. Dej sem nějaký fotky. Dík

no problem, ale teď to mám šíleně špinavý a do myčky to nemá cenu, jakmile to umeju, něco pošlu, zajímá tě něco konkrétně?

Vloženo

jak už jsm psal v jiným tématu, špinavý auta se nefotěj, tak to nech zatím koňovi :D Nic konkrétního mně až tak nezajímá, jen prostě chci to auto vidět, protože jsem se do něj původně nějak zakoukal, ale to už je bohužel historie.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...