hudra Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Ahoj, mám supaII kombi cca týden a nemůžu nikde v nastavení nalézt jak zapnout informační displej vzadu (mezi předními sedadly). Na displeji se mají zobrazovat hodiny a teplota venku. Dík Michal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5icz Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Nejde to nastavit, ma to byt porad zaple. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgazda Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 doplnim: pokud neni neco u combi jinak (pravdepodobne ne), pak je to asi zavada displaye. Navstiv servis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudra Posted December 29, 2009 Author Share Posted December 29, 2009 doplnim: pokud neni neco u combi jinak (pravdepodobne ne), pak je to asi zavada displaye. Navstiv servis. jj už jsem volal do servisu, mám s tím přijet :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudra Posted January 7, 2010 Author Share Posted January 7, 2010 Ahoj,mám supaII kombi cca týden a nemůžu nikde v nastavení nalézt jak zapnout informační displej vzadu (mezi předními sedadly). Na displeji se mají zobrazovat hodiny a teplota venku. Dík Michal takže opraveno - nebyl zapojený kabel na svorkovnici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirkaK Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 to je první kombajn SII tady ? Já ho vlastně naživo ještě ani neviděl. Dej sem nějaký fotky. Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudra Posted January 11, 2010 Author Share Posted January 11, 2010 to je první kombajn SII tady ? Já ho vlastně naživo ještě ani neviděl. Dej sem nějaký fotky. Dík no problem, ale teď to mám šíleně špinavý a do myčky to nemá cenu, jakmile to umeju, něco pošlu, zajímá tě něco konkrétně? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirkaK Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 jak už jsm psal v jiným tématu, špinavý auta se nefotěj, tak to nech zatím koňovi Nic konkrétního mně až tak nezajímá, jen prostě chci to auto vidět, protože jsem se do něj původně nějak zakoukal, ale to už je bohužel historie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts