Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mate někdo zkušenosti jestli je prasknuti zadni pružiny na o1 4*4 bježne ?Poradte jak na demontaž

No to ctu prvne, ze nekomu praska pruzina. Kazdopadne navod na vymenu najdes urcite tady na foru. Staci jenom trosku pohledat.

uplne bezna vec snad u vsech co sem videl byla aspon jedna praskla,odsroubujes tlumic rameno vyklonis co nejvic dolu,pak stahovakem stahnes pruzinu a je venku,jednodusi je sundat rameno,ale rozhodis geosku

• 1 měsíc později...
  • Autor

¨Tak mam hotovo dal sem pera lesjofors menši cena jak origo ale maji slabši drat a zadek je kousek niž .Nemate někdo zkušenost co vydrži jak moc se ještě unavi orginal je asi orginal.

No já bych dal origo, ale je to o penězích a o ty Ti zřejmě šlo... Jinak klobouk dolů před touhle prací, to bych se asi okotil to dělat...  :palec2:

• Autor

Ted uz sem taky chitreši a mohu jen souhlasit,že je lepši připlatit a dat origo.Prace je to děsna nevěřil sem tomu než sem to skusil chtělo to lepši stahovak.

Origo je na to takový moc pěkný stahovák, ale stojí ranec - lze koupit obdobný např. od BGS, ale stojí taky ranec... :(

• 1 měsíc později...

Zajímalo by mě jak ten stahovak vypada ja mam od Wurta za asi 10 v akci a tím jsem to tam nemohl dostat a už jsem to řešil dvakrat vyměnu pružin na 4x4.

Ale vždycky jsem to tam nějak dostal :)

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

• 4 týdny později...

Taky mám prasklou... A dnes jsem zjistil, že mi praskla i na levém předním! Asi po 10 letech služby se pružiny musí vyměnit (jaká blbost). Kdybych aspoň jezdil " jakoprase"

• 1 měsíc později...

tak dnes jsem se hrál s demontáží zadních pružin asi 4 hodiny opravdu katastrofa a taky mi jedna uplně u spodu praskla a druhá taky ale ta už byla hlavně pozor při vytahování, doporužuju si nějakým stylem zapáčit a dát nápravu co nejvíc k zemi, já to vyřešil dáním pojízdného malého zvedáku a trochu napružil k zemi, vyndal a hned dal pryč a pohoda

Tak na to aby praskla pružina stačí málo... trochu ťuknout kamínkem, trochu rezu a může se zadařit...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.