Publikováno Prosinec 27, 200915 r Mate někdo zkušenosti jestli je prasknuti zadni pružiny na o1 4*4 bježne ?Poradte jak na demontaž
Prosinec 27, 200915 r No to ctu prvne, ze nekomu praska pruzina. Kazdopadne navod na vymenu najdes urcite tady na foru. Staci jenom trosku pohledat.
Prosinec 27, 200915 r uplne bezna vec snad u vsech co sem videl byla aspon jedna praskla,odsroubujes tlumic rameno vyklonis co nejvic dolu,pak stahovakem stahnes pruzinu a je venku,jednodusi je sundat rameno,ale rozhodis geosku
Únor 13, 201015 r Autor ¨Tak mam hotovo dal sem pera lesjofors menši cena jak origo ale maji slabši drat a zadek je kousek niž .Nemate někdo zkušenost co vydrži jak moc se ještě unavi orginal je asi orginal.
Únor 14, 201015 r No já bych dal origo, ale je to o penězích a o ty Ti zřejmě šlo... Jinak klobouk dolů před touhle prací, to bych se asi okotil to dělat...
Únor 16, 201015 r Autor Ted uz sem taky chitreši a mohu jen souhlasit,že je lepši připlatit a dat origo.Prace je to děsna nevěřil sem tomu než sem to skusil chtělo to lepši stahovak.
Únor 22, 201015 r Origo je na to takový moc pěkný stahovák, ale stojí ranec - lze koupit obdobný např. od BGS, ale stojí taky ranec...
Březen 27, 201015 r Zajímalo by mě jak ten stahovak vypada ja mam od Wurta za asi 10 v akci a tím jsem to tam nemohl dostat a už jsem to řešil dvakrat vyměnu pružin na 4x4. Ale vždycky jsem to tam nějak dostal Upraveno Březen 27, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Duben 20, 201015 r Taky mám prasklou... A dnes jsem zjistil, že mi praskla i na levém předním! Asi po 10 letech služby se pružiny musí vyměnit (jaká blbost). Kdybych aspoň jezdil " jakoprase"
Červen 6, 201015 r tak dnes jsem se hrál s demontáží zadních pružin asi 4 hodiny opravdu katastrofa a taky mi jedna uplně u spodu praskla a druhá taky ale ta už byla hlavně pozor při vytahování, doporužuju si nějakým stylem zapáčit a dát nápravu co nejvíc k zemi, já to vyřešil dáním pojízdného malého zvedáku a trochu napružil k zemi, vyndal a hned dal pryč a pohoda
Červen 10, 201015 r Tak na to aby praskla pružina stačí málo... trochu ťuknout kamínkem, trochu rezu a může se zadařit...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.