Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

no a jeden jsem právě vyměnil a ten to nebyl tak prvně myslíš že mám zkusit ten druhej čep než to uložení tlumičů?

No tak zkus ty čepy odzkoušet jestli mají vůli, vezmi nejlépe pajcr a zahejbej s ramínkama jestli mají vůli.

Vloženo

Takže čepy i ramena v pohodě, všechno se to vyndalo a kousek po kousku zkontrolovalo a v pohodě!Tak fakt nevíme! :aggressive:

No tak to ti fakt už neporadim, když to nedělají čepy, ani brzdy, pak je ještě možnost že by to dělali tlumiče, nic jinýho mě už nenapadá.

• o 3 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

Pánové takže bylo to uložení tlumiče! Svinstvo jedno! :) teď je to zas krása bez jakýhokoliv bouchnutí! Ale že to dalo práce, než se na to přišlo! :palec2:

Jak jsi poznal,že to je uložení tlumiče..tím,že jsi to vyměnil a už to nebouchalo nebo se to dá nějak poznat?

• o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj všichni Superbáci ... :-D,

mám problém, při prudším brzdění na rovině se mi z levé přední strany ozve rána, ta samá rána se mi ozve i když couvám a mám vytočené kola vpravo. Na homoklouby mi to nepříjde, protože se ozve vždycky jen jedna rána a pak už nic. Tak samo cítím, že když se rozjíždím a mírně se nadzvedne předem, tak jako by tam někde byla vůle, ale vůbec nevím odkud to může být .... ????? Připadá mi to, jakoby byla někde vůle v pohybu nahoru a dolů..... Ramena mám nové, čepy řízení nové i levý přední tlumič. Jediné co jsem neměnil jsou tyčky řízení a uložení tlumiče..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...